Csúcskategóriás flair show a Mericano GastroBarban!

A koktélok és flair showk világában már senkinek nem kell bemutatni a Delpech fivéreket. Christian aktívan versenyző korában verhetetlen volt, 19x-es világbajnok a falir bartendering műfajban, testvére Rodrigo pedig 16x-os világelső. Ők és a Hungary’s Got Talent elődöntőse, az akrobatikus elemekkel megfűszerezett flair bartender showt prezentáló Buda Julianna mutatta meg tudását a Mericano GastroBarban egy fergeteges éjszaka keretén belül.

A Delpech fivérek éppen útban vannak Olaszországba, ahol több Master Classt fognak tartani az érdeklődőknek, de előtte még beugrottak Budapest első számú gasztro és koktélbárjába, hogy támogassák és segítség Juliannát az elődöntőbe való felkészülésben és megmutassák a hazai közönségben, miben is rejlik az akrobatikus bartending művészete. A világbajnokok nem vicceltek, a kezüket és az üvegeket gyakorlatilag alig lehetett követni, olyan sebességgel és profizmussal dobálták őket egymás után. Ők mindketten az amerikai álom megvalósítói és jelenleg is Las Vegasban és Miamiban élnek és dolgoznak.

Delpech flair show a Mericano GastroBarban. HOL Magazin 2015.

A Mericano GastroBar Budapest legfrissebb és igazán egyedi gastro és koktélbárja, melynek a színes zenei paletta felvonultatása mellett célja, hogy megismertesse a közönséggel az olasz apéro kultúrát, hogy munka utáni lazulásképpen bátran koccintson és falatozzon olasz étkeket mindenki a barátaival, mielőtt nekiindul az éjszakának, vagy hazatér. Az olaszok ugyanis tökéletesen tudják, hogyan kell munka után feltöltődni. Nem tudnak csak leülni inni, ők folyamatosan eszegetnek ezt-azt az ital mellé. Ez az apéro kultúra, ami Olaszországban már réges-rég egy bevett hagyomány, míg nálunk csak éppen, hogy szárnyait bontogatja. Ennek szellemében nyílt a Sas utcában a Mericano GastroBar, ami egy amerikai koktélbár és az olasz konyha keresztmetszete egy hangulatos és tágas térbe költöztetve, meghintve egy csipet show-al. Enni, inni és élni! Mindezt jól és felszabadultan, tökéletes bor, koktél és ételkombinációkkal! Ebben hisznek a tulajdonosok és ezt a kultúrát viszik végig a mindennapokon!

Delpech flair show a Mericano GastroBarban. HOL Magazin 2015.

Egy kis bemutató a világbajnokokról:

 

Christian Delpech

https://www.youtube.com/watch?v=ERdMIqS5vm4

Rodrigo Delpech

https://www.youtube.com/watch?v=f3guMeX3NGE

Részletek: www.mericano.bar


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing