CSR Hungary Díjat nyert a Bonduelle

2020.02.07. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Bonduelle, Magyarország egyik legnagyobb zöldség-feldolgozója elnyerte a hazai társadalmi felelősségvállalás legnívósabb kitüntetését, a CSR Hungary Díjat. Ezentúl a díj védjegyeinek használatával járulhat hozzá a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez, mely évek óta fontos szerepet tölt be a vállalat életében: a fő fókuszokat a környezettudatos élelmiszer-fogyasztásra való figyelemfelkeltés, valamint az élelmiszerhulladék-csökkentése való törekvés kapja.

A Bonduelle célja, hogy világreferenciává váljon a növényi táplálkozás területén: bátorítja a fogyasztókat az egészséges, fenntartható, zöldségekben gazdag táplálkozásra, emellett garantálja az élelmiszerbiztonságot és a nyomonkövethetőséget. Vállalati menedzsmentpolitikája azt vallja, hogy a felelős és fenntartható üzletvezetésnek helyben kell példát mutatnia, így elsősorban a lokális kezdeményezésekkel szeretné biztosítani a cég és a környezet fenntartható jövőjét.

A CSR Hungary díjat elnyerő nagykőrösi „Kapcsolat a várossal” projekt egy olyan közösségi összefogás megteremtéséért küzd, amely növelheti a munkaerő termelékenységét, megbecsülését, bizalmát és elkötelezettségét a Bonduelle felé. A legfontosabb célkitűzések közé tartozik, hogy az alkalmazottak büszkék legyenek munkaadójukra, aki példát mutat és szemléletet formál az egészséges életvitel, valamint a család, illetve családi összefogás területén.  Ez többek között az egészségnapok szervezésében, iskolák és óvodák támogatásában, üzemlátogatások szervezésében, konzervadományok kiosztásában, táboroztatások, illetve színvonalas rajzversenyek szervezésében nyilvánul meg.

Az elkövetkezendő években a fenntartható jövőre irányuló kezdeményezést a Bonduelle szeretné kiterjeszteni Nagykőrös és Békéscsaba mellett Nyírszőlősre is. Emellett számos programot tervez támogatni CSR témában, hogy a képviselt értékeket és új célokat és szemléletet tovább vihesse és hirdethesse immár országos szinten.

 

A CSR Hungary Díjról

A 2007. óta működő CSR Hungary Díj támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsmentjét. A díj célja azon gazdasági társaságok elismerése, amelyek kezdeményezéseikkel érdemi pozitív hatást gyakorolnak az üzleti folyamatokra, a társadalomra és a környezetre, új irányt szabva az üzleti élet számára is. A kedvező hatások maximalizálása érdekében komplex programként támogatja a nyerteseket a legjobb gyakorlatok minél szélesebb körben történő megosztásában és a folyamatos fejlesztésben is. A CSR Hungary értékelési alapja a vállalati társadalmi teljesítménymérés (CSP/Corporate Social Performance) modellje, amely a menedzsment és a tulajdonosok/befektetők számára is áttekinthetővé és nyomon követhetővé teszi a felelősség és fenntarthatóság rendszerét a vállalat egészének működésében.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing