Cseh sörfesztivál a Városháza parkban.

2010.06.10. | Kategóriák: Rendezvényhírek, teljes cikkgyűjtemény, Programok

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Csek Köztársaság magyarországi nagykövetsége a Cseh Sörfesztivált. A rendezvény célja ezúttal is a cseh sörkultúra megismertetése, illetve a kevésbé ismert csehországi sörgyártók termékeinek bemutatása. A szervezők elmondása szerint 470 sörmárka létezik Bohémiában - ehhez képest valóban szűk a hazánkban elérhetőek köre.

Hallott-e már a Ferdinand termékeiről? Ismerősen cseng-e a Zatec, vagy a Jaroslav neve? Mellettük még számtalan magas minőségű, de idehaza eddig nem ismert sör ízlelhető meg a rendezvényen. Persze a híres Kelt, az egyre ismertebb és kedveltebb Krusovice, vagy a Radegast is megérnek egy kóstolást. Nem maradnak el természetesen a legismertebb brandek sem: a Pilsner Urquell, a Staropramen, a Budweiser és a Kozel is megjelenik a fesztiválon.
2010. június 9-13. között, a belvárosi Városháza parkban 25 sörkülönlegességből választhatunk. Az R. Jelinek jóvoltából eredeti cseh párlatok és likőrök is kóstolhatóak. A kitelepült rendezvénygasztronómusok jóvoltából az autentikus harapnivalók sem maradnak el. A hagyományos cseh ételeket értő kezekből kapjuk: a hermelin, az utupanyec vagy a knédlis csülök bevált kísérője a söröknek! Mindehhez élőzene, a hamisítatlan prágai hangulatért!

A rendezvényre a belépés ingyenes. www.csehsorfesztival.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing