Csapatépítés természetesen

Mégsem nehéz olyan rendezvényhelyszínt találni, ahol egy helyen sokféle és változatos szolgáltatás várja a vendéget. Nem kell Budapesttől messzire menni, mert alig 30 km-re a Szentendrei-szigeten található egy olyan hely, ahol a visszatérő partnerek is találnak új élményt maguknak.

A Bodor Major Lovas- és Szabadidőpark természetesen nyújtja az alapszolgáltatásokat: étterem, rendezvényterem, szabadtérre nyíló teraszok, szállás, parkoló.

Ezen túlmenően parkosított szabadtér, lovas bemutató pálya, kötélpályás kalandpark, nyitott és fedett lovardák, állatpark, versenyistálló, fogatkiállítás állnak rendelkezésre. Erdő, mező, 50 hektár, a terület csak 1-2 óra alatt járható be, mindez 1,5 km-re a Dunától.

Csapatépítők a Bodor Majorban. HOL Magazin 2012.

Vajon mit kívánhat Ön egy ilyen helyszíntől?

Outdoor csapatépítő programokat a major saját szervezésében vagy külső trénerek által szervezve, mint: 4-próba túra a szigeten, kötélpályás kalandpark, félszáz Puszta Olimpia játék, parázson járás, disznóvágás, GPS kalandtúra, számháború, lézerharc, kenuzás, sárkányhajózás, biciklitúra, bográcsos főzőverseny.

Pihenésképpen pedig borkóstoló, kenyérsütés, lovaglás, lovas kocsikázás vagy lovas szánozás, lovas bemutató, solymász bemutató. Mindez hegyek panorámájával körülölelten - igazi élményszámba megy!

Csapatépítők a Bodor Majorban. HOL Magazin 2012.

Ismerkedjen meg Ön is a Szentendrei-sziget legtermészetesebb rendezvényhelyszínével. www.bodormajor.hu. Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!

Biztosítsa be jövő évi rendezvényének időpontját is még ebben az évben, kérjen árajánlatot kollégáinktól: Aszódi Eszter, Fogarasy Mariann; e-mail: info@bodormajor.hu vagy mobil: +36-30-696-2408. Forduljon hozzánk bizalommal!

 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing