Családi napok margitszigeti helyszíne

A Margitszigeti Atlétikai Centrum, Budapest legszebb szigetén, a Margitszigeten található. A nemrégiben korszerűsített és kibővített létesítmény minden igényt kielégítő környezetet biztosít sportoláshoz, valamint kültéri rendezvények megtartásához. 
A sportlétesítmény már évek óta szervez, és biztosít helyszínt különböző sportrendezvényeknek, koncerteknek valamint céges családi napoknak.

Az intézmény területén lezajlott rendezvények résztvevői mindig maximális megelégedéssel nyilatkoztak a szervezés, lebonyolítás egészéről.

Családi napok, céges sportnapok, vagy nagyobb létszámú gyermekrendezvények lebonyolítására egy 5000 m2-es füves futball pálya, egy 400 méteres atlétikai futópálya, kispályás labdarugó pálya, Street ball pályák, teniszpályák valamint egy 1650 fős lelátó áll rendelkezésre.

Margitszigeti szabadtéri rendezvényhelyszín. HOL Magazin 2012.

A létesítmény területi adottságainak megfelelően ideális környezetet biztosít többféle rendezvény (sporttól a koncertig) megvalósításához, bármely korosztály részére.

Lehetőség van helyszíni vendéglátásra vagy kitelepített catering szolgáltatásra, akár a sportpályák mellett, akár újonnan elkészült exkluzív tenisz klubunkban, mely a Centrum szomszédságában található.

Ezen létesítményeink a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, legyen szó akár egy néhány fős sportaktivitásról vagy több ezer fős családi napról.

Részletek a helyszínről >>>

Ajánlatkérés >>>

Margitszigeti szabadtéri rendezvényhelyszín. HOL Magazin 2010.


Cikkajánló
- Tűzijáték páholyból
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.
- Kalandpark épült Lillafüreden

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing