Családbarát Konferencia elismerés

2018.08.29. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Az első Családbarát Konferencia címet adományozta a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozatának a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az elismerést augusztus 23-án, a Club Tihanyban adta át Ujváry András, a Mozgalom szóvivője Simon Beatrixnak, a Kommentár Alapítvány elnökének, a konferencia egyik szervezőjének.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján gyűjti azokat a helyeket, ahova öröm elmenni gyermekkel, mert a szülők és gyermekeik is egyaránt jól érzik magukat.

A Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata azért nyerte el ezt az elismerést, mert gyermekbarát intézkedéseivel a családos érdeklődők számára is kedvező lehetőséget biztosított a részvételre. A családdal érkező vendégek családi szobát, kedvezményes családi belépőt kaptak, mindemellett gyermekmegőrző szolgáltatás és gyerekprogramok is rendelkezésre álltak a konferencia ideje alatt.

 

„A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek. Ezt úgy tudjuk elérni, ha bebizonyítjuk, hogy a gyerekkel nem megáll az élet, hanem elkezdődik. Az ilyen családbarát programok, mint ez a konferencia - közösséget teremt és támogatja a fiatalok a családalapítását” – mondta Ujváry András, a Mozgalom szóvivője.

 

További családbarát helyekről az alábbi linken olvashat:

http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-helyek

Amennyiben Ön is tud olyan szállodát, éttermet, vagy bármilyen szolgáltatót, melyet családbarátnak ítéltél meg, ajánlja nekünk:

http://www.haromkiralyfi.hu/ajanlj-csaladbarat-helyet


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing