Coworking Camp Csopak

Szerintem mindenki gondolkodott már azon, hogy a kollégákkal, vagy egyedül leköltözzön dolgozni a Balaton mellé és egy árnyas kempingben tejeskávék, vagy bocsánat, hosszúlépések mellett dolgozzon a nyári kánikulában. Szabadúszóként erre minden lehetőség megvan...

...de egy kisebb cég teljes csapata is nyugodtan bevállalhat pár ilyen napot, pláne ha meg van oldva az étkezés és még jóga is van, munka után pedig lehet úszni egyet. És mint tudjuk, a munka így sokkal könnyebben megy.Ugyanerre gondoltunk mi is ›››Kitaláltunk egy Coworking Campet az egyik legédesebb balatoni villa-szállással, a Manorral, Csopakon. Ennek anyagát küldöm most számotokra, remélem tudjátok használni!

Ha te is gondolkoztál már azon, milyen lenne pár napra kiszakadni, és a home office-t (vagy épp az irodát) egy balatoni kertre cserélni, akkor a Coworking Camp Csopak-ot neked találták ki. A Balaton északi partján, a csopaki Manorban árnyas teraszok, aláfestésnek madárfütty és bakelitlemezek, inspiráló társaság, kényelmes szobák, korlátlan wifi és kávé, na meg esti lazítások és reggeli jógák várnak. Esténként közös grillezéssel, bor- és gasztrotúrákkal is készülnek a szervezők (partnerek a Szomszéd Kertje, a Jásdi Borterasz és a Homola Pincészet). Ja, hogy dolgozni is kell? Talán ilyen környezetben az sem lesz gond!

Coworking Camp Csopak Manor. HOL Magazin 2019.


Kovács László, Szabó Dominika, Budavári Dóra mind érdekeltek a szabadon dolgozásban és a Balatonban, összedugták hát a fejüket, hogy egy olyan Coworking Campet álmodjanak meg, ahová ők is elmennének. Lesz közös grillezés, bennfentes bor- és gasztrotúra, a Manor hetedhétországban híres reggelije, önkiszolgáló fröccsterasz, reggeli jóga, de vitorlázni és strandolni is lehet.

Május 20-tól minden hétfőtől csütörtökig 3 éjszakás/4 napos turnusokban a Balaton az irodád! 5 percre a strandtól és 15 percre a pincészetektől Csopak legszebb, hatalmas kertes szállásában.

IDŐPONTOK
Május 20-23.
Május 27-30.
Június 3-6.
Június 10-13.

Coworking Camp Csopak Manor. HOL Magazin 2019.- reggeli és vacsora
- kávé és tea
- office services: wifi, nyomtató, skype- és fókuszszoba
- munkaasztalok a hatalmas szalonban és a kertben
- társasjátékok, lemezjátszó, bakelitek, házi könyvtár
- kerékpárok, ping-pong, csocsó, petanque
- fröccsterasz csopaki borokkal
- reggeli jóga
- sunset sailing
- improvizációs színház
- közös grillparty és házibuli
- bortúra pincelátogatásokkal és vacsorával


Gasztro partnereink: Szomszéd Kertje, Jásdi Borterasz, Homola Borterasz

Coworking Camp Csopak Manor. HOL Magazin 2019.


Jelentkezés és event: https://www.facebook.com/events/1930895333689082/


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing