Corinthia Hotel Budapest Október

Mexikói Brunch 

Egy óriási mexikói hullám söpör végig a Brasserie és Átrium Étteremben ezen a vasárnapon. Izgalmas, fűszeres és csípős ételek jellemzik a mai menükínálatot. A listán szerepel többek között taco, tortilla, jalapeno paprika, kukorica, bab, nachos, burrito. Arriba! Természetesen nem hiányozhatnak a csípős fogásokat lehűtő nedűk sem, mint például coronita sör, mescal, tequila vagy akár a margarita koktél. 

A szórakoztatást és a körítést egy mexikói táncpáros adja tipikus latin-amerikai zenei körítéssel. A gyerekek pedig megtanulhatják, hogyan kell egy igazi autentikus somberot készíteni. Hola Mexico! 

 Időpont: 2013. október 6. 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie és Atrium étterem, 1073. Erzsébet krt. 43-49.

Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes

Vadász Brunch a Corinthiában. HOL Magazin 2013.

Vadász Brunch

2013. október 13, 12:00-16:00 | Brasserie Étterem

Finom őszi illatok hatják át az éttermet és a vadászszezon került célkeresztbe. Kezdésnek egy igazi lélekmelegítő fácánlevest kínálunk, ezután pedig a vadhúsok számtalan fajtájából lehet szemezni, legyen az akár erdei fatál vaddisznó sülttel, mezei nyúl pörkölt, szarvas, vadkacsa vagy sült kappan. Természetesen az évszaknak és az alkalomnak megfelelően a vadételeket nem is érdemes mással lekísérni, mint egy igazán testes egri vagy szekszárdi bikavérrel. A díszítés minden elemében ezt az időszakot adja vissza vadászati kellékek, kürt, fegyverek, felszerelések formájában.  A gyerek pedig elsajátíthatják a vadászkalap készítésének csínját-bínját.

Időpont: 2013. október 13. 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie és Atrium étterem, 1073. Erzsébet krt. 43-49.

Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes

 BBQ Brunch a Corinthiában. HOL Magazin 2013.

BBQ Brunch

2013. október 20., 12:00-16:00 | Brasserie

Mindenki szereti “barbecue’-zni és a kertben grillezni. Október végén sajnos már ez nehezen kivitelezhető a szabadban, de most elhozzuk Önnek és családjának ezt az élményt, hogy ne kelljen jövő nyárig várniuk rá. Nyársak, saslikok, szószok, mártások garmadája sorakozik majd itt és igazi grilles illatok fokozzák az étvágyat. A bbq eredetét felidézve hamisítatlan talpalávaló country muzsika szól miközben a grillen steakek sülnek. Egy helyi kézműves sörkészítő készül kóstolóval pompás termkeiből. A desszertet a gyerekek maguk készítheti el, az elkészült palacsintákra szinte korlátlanul választhatnak feltétet.

Időpont: 2013. október 20. 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie és Atrium étterem, 1073. Erzsébet krt. 43-49.

Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes

Kincsvadász Brunch a Corinthiában. HOL Magazin 2013.

Kincsvadász Brunch

Egy igazán ötletes program, mely garantáltan felkelti a gyerekek érdeklődését. “Aranyrögökre’ vadászhatnak szerte a szállodában és egy térkép lesz a segítségükre, hogy megleljék az értékes kincseket. Az étteremben egy ékszerekkel teli kincsesláda és egy lélegzetelállító kiállítás értékes drágakövekről és ásványokról járul hozzá a csillogó körítéshez és az elegány környezethez. A desszertekben is visszaköszönnek a kincsek aranyláda alakú torta és csokoládéval tölött aranytallérok formájában.

Időpont: 2013. október 27. 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie és Atrium étterem, 1073. Erzsébet krt. 43-49.

Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes

 

Rejtély a Royalban. HOL Magazin 2013.

Rejtély a Royalban

 2013. október 16., 18:30 Atrium

Októberben újra Rejtély a Royalban!

Ez alkalommal a népszerű magyar nyomozó "Veszprémi Linda tizedes" szemszögéből nyomozhat.

EGY FELDERÍTETLEN ESET...ki? mikor? hol? miért? hogyan?Vegyen részt egy régi bűntény felderítésében a veszélyekkel és titkokkal teli körúti Royal szállodában!

IZGALMAK, NYOMOZÁS...A nyomok rejtélyes feladványok, játékok megoldásával egyik helyszíntől a másikhoz vezetnek.

ÍNYCSIKLANDÓ FALATOK...pompás háromfogásos menü és borválaszték.

A Corinthia Hotel Budapest interaktív játéka egy rejtélyre épül, melynek körülményeit meg kell fejtenünk, ezúttal azonban nem otthon, barátok, vagy kollégák körében, hanem a szállodában, a veszélyekkel és titkokkal teli körúti Royal szállodában.

Ezúttal Linda sárga esőköpenyébe bújó bátor és kalandra éhes játékosok feladata, hogy kiderítsék ki?, mikor?, hol?, miért? és hogyan?, azaz milyen eszközzel követte el a bűntényt. Minden játék egy sztorira épül, ami leírja a rejtély megtörténtét és ami a nyomozás alapjául szolgál.

A nyomok egyik helyszín után a másikhoz irányítanak, közben pedig helyes okfejtéssel megtudhatjuk a válaszokat a kérdésekre. Ha minden nyomot, helyszínt és választ megtaláltunk és egy mondatba fogalmazzuk, akkor meg is fejtettük a rejtélyt.

A helyes megfejtők közül sorsoljuk ki a nyertest, akinek egy exkluzív Corinthiás ajándék lesz a jutalma, ezen kívül természetesen minden kedves játékos részt vehet egy fenséges több fogásos vacsorán az elegáns Átrium éttermünkben.

Időpont: 2013. Október 16. 18.30

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

További információ, jelentkezés és ajándékozás esetén voucher igénylés:

Tel: 06- 1-479-4800 / 0630 500 8785

e-mail: concierge.budapest@corinthia.com, szabolcs.timku@corinthia.com

Kulka János a Corinthia fellépői között. HOL Magazin 2013.

Dalvacsora a Corinthiában

A Corinthia Hotel Budapest új programsorozata a "Dalvacsora a Corinthiában" estek során a népszerű művészek kedvelt, számukra fontos, személyes élményeikhez kapcsolható ételrecepteket, ínyencségeket mutatnak be, melyek alapján az egyes fogásokat szállodánk mesterszakácsa készíti el illetve alakítja át, ezzel egy igazi kulináris élménnyé fokozva a vacsorát.

A fellépő színészek igényes programokkal, zenés műsorokkal szórakoztatják a vendégeket és a vacsoraest közben megosztják a résztvevőkkel személyes történeteiket az ételekkel kapcsolatban illetve szívesen társalognak a vendégekkel és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, ezzel egy különleges élménnyé varázsolva ezen estéket.

A soron következő Dalvacsora 2013. október 24-én lesz Kulka Jánossal a főszerepben.

Kulka János: Párizsban járt az ősz, és persze a konyhában is.

Kulka János a népszerű színművész közismert arról. hogy kedveli a francia kultúrát, legyen szó gasztronómiáról, életstílusról vagy akár sanzonokról. Ezen az estén így a francia konyha által inspirált menü keretében a művész elénekel pár sanzont, mesél Szegeden töltött gyerekkori élményeiről, illetve megosztja a vendégekkel tippeit és trükkjeit a főzéssel kapcsolatban. A kifinomult ételek és borok tükrözik azt az eleganciát, melyet a művész is képvisel a munkájában és magánéletében.

Az esemény ára: 24,990 Ft/fő

További információ: cuisine.budapest@corinthia.com

Dalvacsora a Corinthiában. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing