Comp-Let Partnertalálkozó

Az elismert party service tavaszköszöntő rendezvényre invitálta megrendelőit és üzletfeleit. A pompás hangulatű estnek a RaM Colosseum adott otthont.

A februárban megrendezett idei ügyféltalálkozójukon partnereik kipróbálhatták játékaikat: a sör- és borkaszinókat, a sportismereti és műveltségi játékaikat, a Képtárat, valamint a Zászlós játékot is. Az ott szerzett pontjaikat értékes nyereményekre válthatták - a szerencsés nyertesek színházjegyekkel, vacsorautalványokkal, a Bioderma-nak köszönhetően értékes kozmetikai csomagokkal gazdagodva tértek haza. A meghívottal kóstolót kaphattak a Comp-Let gasztronómiai újdonságaiból is: a finom húsos- és zöldséges falatkákból, a varázslatos mini desszertjekből.

Comp-Let partnertalálkozó, játékokkal. HOL Magazin 2012.

A szórakoztató játékokon túl - a helyszín adottságaiból fakadóan - egyedülálló programról is gondoskodtak: a vendégek betekintést nyerhettek a RaM Colosseum kulisszatitkaiba. A házlátogatást Román Sándor, az Experidance vezetője biztosította, a helyszínbejárás után az ügyfelek ízelítőt kaptak az Experidance Nagyidai Cigányok című előadásából is.

Comp-Let partnertalálkozó színházbejárással. HOL Magazin 2012.

 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing