Colosseum Hotel Wellness és Konferencia Szálloda

Április 8-ától várja vendégeit a Colosseum Hotel Wellness és Konferencia Szálloda, Mórahalmon. A hotel a Szent Erzsébet Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található. A szálloda látogatói három, különböző igényeknek megfelelő szobatípusból, illetve családi, nászutas és elnöki lakosztályok, valamint 2 akadálymentesített szoba közül választhatnak.

A Colosseum Hotel rendezvényhelyszínként is minden igény kielégít. Az akár 220 férőhelyes, szekcionálható konferenciaterem, a tetőterasz, a 3 részre osztható étterem, valamint a télikert és a szivarszoba biztosíthat helyszínt konferenciák, üzleti megbeszélések, előadások, családi rendezvények és esküvők megtartására. Ehhez professzionális kiszolgálás és modern technikai felszereltség párosul. A szálloda szomszédságában található az Aranyszöm Rendezvényház, amely nagyobb létszámú rendezvények számára biztosít színvonalas helyszínt.

A spa és wellness részleg élmény- és gyógyvizes medencékkel, szaunákkal és pezsgőfürdővel várja a feltöltődni vágyókat. A legkisebbek gondtalanságáról játszószoba, gyermekpancsoló és animáció gondoskodik.

 

További információk a Colosseum Hotel weblapján >>>

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing