Colossal Rendezvénytechnika

A rendezvénytechnikai vállakozás 1994-ben alakult meg, 2003-tól már a jelenlegi management vezetésével működik. Fő tevékenységünk máig is az üzleti- és a közönségrendezvények teljeskörű technikai kiszolgálása, hang-, fény-, vetítés-, színpad- és kommunikációs technikával való ellátása.
A cég 2005-től már kereskedelmi tevékenységet is folytat, amit a ROBE márka forgalmazásával kezdtek meg. A kereskedelmi üzletág 2011-től önálló arculattal rendelkezik, és a COLOSSAL Trading nevet viseli.

A mindennapos teendőket 9 fős irodai, és 10 fős raktári személyzettel látják el.

Kiemelt elvárásként fogalmazták meg önmagukkal szemben, hogy koordinátorok, technikusok, alvállalkozók a rendezvényen minden téren maximálisan megfeleljenek az elvárásoknak, beleértve mind az előzetes, mind a helyszínen történő munkafolyamatokat, a viselkedési, öltözködési és nyelvismereti követelményeket.

Kreatív és innovatív koncepcióikkal, megoldásaikkal már a rendezvény összeállításánál hasznos ötleteket, beépíthető elemeket ajánlanak, elősegítve a változatosabb, egyedibb rendezvényt.

A megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak az ajánlatkéréstől a számlázásig nyomon kísérik a rendezvény menetét, meggyorsítva ezzel az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolását, problémák megoldását.

Colossal rendezvénytechnika. HOL Magazin 2013.

Szolgáltatási üzletágunk a feladatait nagyméretű eszközparkkal, rugalmasan tudja ellátni. A berendezések mindegyike professzionális, kifejezetten ezekre a célokra készült termék. Ezek - a rendszeres karbantartásuknak köszönhetően - mindig rendelkezésre állnak, biztosítva ezzel a minőségi kiszolgálást.

Alapkövetelmény a biztonság. A Colossal minden eszköze megfelel a nemzetközi és magyar szabványoknak. Gondoskodnak a munkatársak egyéni védőeszközeiről és folyamatos képzéséről. Egy rendezvény kivitelezésénél kiemelkedő szerepet kap az eszközök biztonságos, szabályos elhelyezése, rögzítése, a munkatársak jogszerű foglalkoztatása, a KRESZ, munkavédelmi és egyéb jogszabályok betartása.

colossal@rendezvenykatalogus.hu

www.rendezvenykatalogus.hu/szolgaltato/colossal


Cikkajánló
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- Art Catering

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing