Club Thermál Kastély, Poroszlón, a Tisza tó partján

Immáron 16 éve fogadja látogatóit az egykori Graeffl kastélyban, a Club Thermál Kastély, Poroszlón. Az idelátogató vendégeket az elragadó táj mellett 28 szoba, 4 apartman, 130 férőhelyes étterem és 200 fős konferenciaterem várja.

A teljes kikapcsolódásról hatalmas, gyönyörűen ápolt park, fitness terem, infra szauna, jacuzzi, többféle masszázs és testpakolás (pl. csokoládé, alga) gondoskodnak. A sportok iránt fogékony vendégek számára röplabdapálya, ping-pong asztalok, biliárd, darts és csocsó áll rendelkezésre. A gyerekek kikapcsolódásáról játszótér és játszószoba gondoskodik.

Club Thermál Kastély medence

A kastélyt, adottságai különösen alkalmassá teszik esküvők lebonyolítására. A nagy odafigyeléssel ápolt park, a kastély elegáns termei, illetve a kitűnő konyha mind az ifjú pár rendelkezésére állnak. Lehetőség van még természetesen más családi, baráti események, például kerti partyk, kerti grillezések megrendezésére is.

Konferenciák, üzleti rendezvények, értekezletek, tréningek helyszínéül is szolgálhat a Club Thermál Kastély. Az épületben található egy 200 férőhelyes konferenciaterem, mely igény szerint két 150 m2-es teremmé szekcionálható. Az üzleti rendezvények számára térítés ellenében igénybe vehető: televízió készülék, videómagnó, cd-, dvd lejátszó, projektor, vetítővászon, flipchart.

A szálloda az elkövetkező években a környék geotermikus adottságaira építve, wellness szolgáltatásit szeretné bővíteni. A tervek között szerepel például egy Magyarország térképi formáját utánzó kültéri medencével megépítése.

A szálloda és rendezvényhelyszínről további információkat talál weboldalukon >>>

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing