Club Aliga. Üdülőközpont Balatonvilágoson

A balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközpont 2 km hosszan nyúlik el a Balaton partján, változatos pihenési és szórakozási lehetőségeket biztosítva valamennyi korosztály számára. A nyaralóközpont, hangulatában a ’70-es éveket idézi, komfortos szobái megfizethető áron kínálnak nyaralási lehetőséget, közvetlenül a vízparton. 2 kilométeres, ősfákkal tarkított partszakasszal, óriási füves területtel, játszótérrel és számtalan sportolási lehetőséggel várja vendégeit a nyári szezonban. Az üdülőkomplexum több különböző kategóriájú szálláshellyel rendelkezik, melyek összesen 415 vendéget képesek befogadni.

Az üdülő számos sportolási lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódást kedvelőknek. Lehetőség van többek között strandröplabda, foci, strandvízilabda, kosárlabda, tollaslabda, tenisz, Vizi bicikli, vitorlás kipróbálására és sportszer-kölcsönzésre is.

Club Aliga sport

A Club Aliga Étterme és a hozzá kapcsolódó Retró presszó rendezvények idején, akár 1000 vendéget is ki tud szolgálni. De nem maradhat ki egy balatoni üdülő kínálatából a lángos, a sült kolbász és hekk vagy a palacsinta, ezekért, a szezonban üzemelő pavilonsorra kell ellátogatni.

Club Aliga étterme

A Club Aliga fekvése és adottságai révén kiváló rendezvényhelyszín. Konferenciák számára rendelkezésre áll egy, akár 1500 fős rendezvénysátor, a főépület földszinti konferenciaterme (körülbelül 270 vendég számára), 3 szekcióterem, melyek 20-20 személyt tudnak befogadni, és a III-as szálló konferenciaterme, mely körülbelül 100 ember számára megfelelő. A bérleti díj tartalmazza az alaphangosítást, a flipchart táblát, a vetítővásznat, a wifi használatot, a projektort és a berendezést.

Club Aliga rendezvények

Egyéb lehetséges céges rendezvények lehetnek: céges jubileumok, csapatépítő tréningek, sportnapok, partnertalálkozók, termékbemutatók. A különböző családi és baráti események számára is tökéletes helyszínt nyújt az üdülő, legyen szó esküvőről, évfordulóról, családi nyaralásról, vagy egyéb családi-baráti összejövetelről. A rendezvények számára igénybe vehető helyszínek lehetnek: az üdülő parkja, mely 10 ezer vendéget is tud fogadni, az 1500 férőhelyes rendezvénysátor, a Castro Villa, ami 240 embernek lehet megfelelő, a főépület több helyisége, vagy III-as szálló konferenciaterme, szekciótermei.

Club Aliga rendezvények

Bármely rendezvény számára fontos, hogy az ideérkezők számára ingyenes parkolási lehetőség, öltözők és pelenkázók, 18-18 férfi és női mosdó, strandbüfé sor, eligazító táblák, elsősegély stb. áll rendelkezésre.

 

A Club Aligáról további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing