Club Aliga, a Balaton-parti nagy rendezvények helyszíne

A Club Aliga Üdülőközpont Budapestről mindössze egy óra alatt megközelíthető, a fővároshoz a legközelebbi balatoni strand. Az M7-es autópálya 89. kilométerénél letérve már csak 3 perc választ el minket a varázslatos környezettőtől és a csobbanás lehetőségétől. A nagy parkolóban sok-sok busz, és több száz autó leállítása lehetséges. A csaknem 50 hektáros, ősparkos terület megengedi, hogy akár 10.000 fős rendezvényt is megszervezzünk.

Érkezés után még a rendezőknek is érdemes egy jót sétálni az Balaton-parti ősfás parkunkban, vagy akár megmártózni a Balaton selymes vizében és felüdülve folytatni a szervezést, amiben mi pont annyit segítünk, amennyit kérnek. Az 1000 négyzetméteres rendezvénysátorban még rossz idő esetén is pompás programokat lehet tartani, a Retró Presszóban és Póker Szobában pedig a nyüzsgést kevésbé kedvelők is jót szórakozhatnak.

Akár kisebb baráti, akár hatalmas céges rendezvényről van szó, mindegyiket fel lehet dobni egy kellemes, esti filmmel a kertmozinkban. A cateringet pedig minden szinten szívesen intézzük, a vattacukortól kezdve egészen az ültetett vacsoráig.

A sok-sok programlehetőséget fel sem sorolom, mert véletlenül még kifelejtenék valamit, érdemes inkább a honlapról megnézni azokat hiánytalanul: http://balatoni-rendezveny.clubaliga.hu/

Balaton-parti nagy rendezvények helyszíne. HOL Magazin 2013.

Hogy nem csak egynapos rendezvényre gondoltatok? Majdnem 400 ember kényelmes elszállásolását tudjuk biztosítani, így ez sem lehet akadály. A kellemes estéken akár csak ücsörögni a Balaton-parton, esetleg egy pohár bort iszogatni az éttermünk teraszán, munkatársak, vagy barátok társaságában segít lelazulni egy sűrű hét után, és megkönnyíti a következő munkanapokat. A finom reggeli után akár vitorlát is lehet bontani, vagy a számos sportpálya valamelyikét célba venni és óriási bajnokságba kezdeni. A lehetőségek és ötletek tárháza határtalan, és mi minden elképzelést segítünk megvalósítani. Sokszor neves stand-up komedistákat, ismert énekeseket hívtunk a rendezvényeinkre, és a családi napokon gyakori vendégek az animátor-bohócok is.

Igen, igen... néha ennél csöndesebb megoldásra vágyunk, de arra ott a vízibicikli, a minigolf, vagy egy egyszerű séta a zöldellő parkban.

Club Aliga, nagy létszámú rendezvények helyszíne a Balaton-parton. HOL Magazin 2013.

A jó időt nem tudjuk garantálni, de mindent megteszünk, hogy ez az apró körülmény egy cseppnyi bosszúságot se okozzon, és minden mást intézünk. :)

Balaton, nyár – Aliga vár!

Rendezvényem Aligán szervezem, csak hátradőlök és élvezem.

Club Aliga. Családi napos rendezvényhelyszín a Balaton-parton. HOL Magazin 2013.

Club Aliga. Csalási napok, sportnapok helyszíne a Balaton partján. HOL Magazin 2013.

Club Aliga. Szabadtéri rendezvényhelyszín a Balaton partján. HOL Magazin 2013,


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing