Club Aliga – a sokoldalú balatoni rendezvényközpont

Van egy hely mindössze 45 percnyi autóútra Budapesttől, a balatonvilágosi löszfal tövében, amely a nyaralni vágyó családok számára nyújtott szolgáltatásai mellett kiemelkedően sikeres rendezvényhelyszínként is egyre ismertebbé vált az elmúlt években. Mindezt többek között a MOL és az Alcoa-Köfém, valamint tucatnyi nemzetközi és hazai cég több ezer elégedett és mosolygós alkalmazottja bizonyítja.

A Club Aliga üdülőközpont összesen 2 km-nyi Balaton-parttal rendelkezik, teljes területe pedig közel 50 hektár, amelynek nagy része ősfás, arborétum-jellegű park. A hatalmas zöldterület, amelyet pázsitos rétek és sportpályák tarkítanak, szinte korlátlan lehetőségeket nyújt a legkülönbözőbb szabadtéri rendezvényekhez, és akár több ezer fős vállalati- és sportnapoknak lehet ideális helyszíne. A Club Aliga területén található a Balaton egyik legszebb fekvésű, 10 hektáros strandja is, amely 800 méter hosszan terül el a Balaton mellett. A nyári időszakban tökéletesebb helyszínt el se lehetne képzelni a feltöltődéshez.

Club Aliga. HOL Magazin 2014.

A létszám és igény szerint biztosított szabadtéri helyszínek mellett egy hatalmas, 1 000 m2-es rendezvénysátor, konferencia- és szekciótermek, valamint az egyedülálló panorámával rendelkező Castro Villa is a cégek, családok és baráti társaságok rendelkezésre áll. Akár konferenciáról és továbbképzésről, akár élőzenés rendezvényről, akár hangulatos fogadásról legyen szó, a megvalósításnak csak a képzelet szabhat határt.

Club Aliga. HOL Magazin 2014.

Az éjszakába nyúló programok esetén 400 fős szállodai kapacitás, valamint önálló vízparti villák és apartmanok biztosítják a szálláslehetőséget, sőt, igény esetén ezres nagyságrendben is lehetőség van sátorhelyek kialakítására. Emellett akár a teljes saját ¬– 550 gépkocsi számára elegendő - parkolói kapacitást is biztosítjuk. Mindezt az első balatoni autópálya-lehajtótól 3 percre, a vasútállomástól pedig mindössze 50 méterre.

Club Aliga. HOL Magazin 2014.

 

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés lehetősége >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing