Citadella Rendezvényközpont

Budapest legszebb pontján, a Gellérthegy tetején található a Citadella. Az erődítményt 1854-ben emelte a Habsburg uralkodóház. Az UNESCO a budai Várheggyel és a Duna két partjának panorámájával együtt a Gellérthegyet 1987-ben a Világörökség részévé nyilvánította. Vonzerejét elsősorban a falairól nyíló kilátásnak köszönheti: a hegy lába előtt elterülő város képe csodálatos látványt nyújt. A Rendezvényközpont kiváló adottságainak köszönhetően remek lehetőséget biztosít bármilyen rendezvény számára.

Citadella Rendezvényközpont. Lounge, szabadtéri helyszínek. HOL Magazin 2011.

Panoráma terem

A Citadella északi oldalán elhelyezkedő Panoráma terem egyik oldalát a mennyezetig érő üvegfal borítja, így a teremből káprázatos kilátás nyílik a budai és a pesti oldalra egyaránt. A 160 m2-es terem 100 fő befogadására alkalmas és csak eredeti berendezéssel alakítható ki.

Számtalan eseménynek adhat otthont. Céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak, esküvőknek, zenés-táncos mulatságoknak. A terem egybenyitható az egy szinttel lejjebb lévő Fogadó teremmel, így nagyobb létszámú és szeparált programok megrendezésére is lehetőség nyílik.

 

Citadella Rendezvényközpont. Kupola rendezvényterem, belső termek és helyszínek. HOL Magazin 2011.. HOL Magazin 2011.

Fogadó

A különleges hangulatú, történelmi korokat idéző Fogadó teremcsoport három egybenyíló helyiségből áll. 160m2-es, beépített bárpultokkal rendelkező, boltívesen kialakított, téglával és kövekkel kirakott, enyhén íves téglalap alakú terem. Szervesen kapcsolódik hozzá két egyforma méretű, 35m2-es szeparálható, ablakaival a panorámára néző kisebb terem. Fényekkel és dekorációval igen hangulatossá és egyedivé varázsolható.

A helyiségcsoport kiválóan alkalmas állófogadásokra, termékbemutatókra, zenés-táncos rendezvényekre, konferenciák vendéglátására, szekciók kialakítására, téma partik megrendezésére. Adottságait tekintve bármilyen rendezvényötlet megvalósítható benne.

 

Kupola terem

A terem formája és belmagassága miatt egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A félköríves kialakítás, a dupla rétegű kupolatető, a tágas légtér különleges atmoszférát kölcsönöz a helynek. A 320m2-es terem díszétkezés esetén 200 fő, állófogadás vagy széksoros elrendezés esetén 300 fő befogadására alkalmas.

Sokoldalúságának köszönhetően alkalmas konferenciák, termék bemutatók, céges rendezvények és esküvők megrendezésére is. A Kupolateremhez közvetlenül kapcsolódó Fogadóterem megnyitásával lehetőség nyílik a helyszín bővítésére.

Citadella Rendezvényközpont. Panoráma étterem, rendezvényterem páratlan kilátással Budapest belvárosára és a Dunára. HOL Magazin 2011.. HOL Magazin 2011.. HOL Magazin 2011.

Szabadtéri helyszíneink

Udvari nagyterasz és kert

A Citadella belső udvarán helyezkedik el. Két megközelítési lehetőség is adódik, a Citadella északi oldalán lévő boltíves kőkapunk keresztül, vagy a déli oldalán kialakított lépcsős feljáraton. Szinteltolásos 550m2-es terasszal, és 700m2-es növényzettel tarkított kerttel rendelkezik. A helyszín kiválóan alkalmas céges partik és promóciók, autó bemutatók, családi napok, zenei előadások, egyéb szabadtéri rendezvények lebonyolítására.

Lődomb

A Citadella nyugati részén található 6500m2-es zöld területe, enyhe lankája és a Dunára néző panorámája különleges helyszínéül szolgálhat koncerteknek, kulturális programoknak, családi napoknak. Színpad és sátor építése egyedi engedélyezés alapján lehetséges.

Citadella sétány

A Citadellát körülölelő sétány az évek során több alkalommal bizonyította, hogy kiválóan alkalmas sport- és társadalmi események megrendezésére, pl: fesztiválok, kirakodóvásárok, kerékpár és futóversenyek, ládaderbi stb. A szabadtéri rendezvényhelyszínek együttesen 3-4000 fő befogadására alkalmasak. A felsorolt helyszíneken a vendéglátás igény esetén biztosítható. A szabadtéri helyszínek jól megközelíthetőek személygépjárművel vagy busszal. Ingyenes parkolási lehetőség 50-60 gépkocsi számára lehetséges.

Panoráma terasz

A Citadella keleti csücskénél, a Szabadságszobor lábánál elhelyezkedő kövezett, körpanorámás 400m2-es terület koncertek, ünnepségek, kulturális programok stb. megrendezésére alkalmas.

A rendezvényhelyszín kapcsolattartója Markovics Anna.
Örömmel áll rendelkezésükre a markovics@citadellatopevent.hu e-mail címen vagy a +3630 9906511 telefonszámon.

Citadella Rendezvényközpont. Panoráma étterem, rendezvényterem páratlan kilátással Budapest belvárosára és a Dunára. HOL Magazin 2011.. HOL Magazin 2011.. HOL Magazin 2011.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing