CEU Konferenciaközpont

A CEU Konferenciaközpont rendezvénytermei egyidejűleg összesen 750-800 meghívott befogadására alkalmasak. A 60 fős Prága teremtől a 400 férőhelyes Budapest teremig széles a helyszín teremválasztéka...

A konferenciatermek légkondicionáltak és mindegyikük természetes fénnyel megvilágított. A földszinten több mint 700 m2 egybefüggő területet tudnak kiállítás-szervezők figyelmébe ajánlani. A ház építészeti kialakítása, a csatlakozó termek kiváló helyszínné teszik a CEU Konferencia Központot fogadások, bankettek, esküvők és egyéb események lebonyolítására.

A helyi rendezvényszervezők Magyarország egyik legmodernebb technikai felszereltségével tudják a rendezvényeket kiszolgálni. A helyszín technikai felszereltsége, a teljesség igénye nélkül:

projektor

laptop

vetítővászon

internet hozzáférés

mobil mikrofon

csíptetős mikrofon

TV

DVD

videó lejátszó

flipchart

szinkrontolmács berendezés

 

Egy érdekes városnézést, vagy egy hosszú konferencia napot követően vendégeink felfrissülhetnek a szaunában, az uszodában vagy a fittnessz teremben. Jó idő esetén használhatják a teniszpályát vagy a sportpályákat is.

A helyszín és a rendezvénytermek részletes leírása a Konferenciahelyszín specialista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye
- MNB-alapítvány tulajdonába kerül az Ybl Vízház ,10,5 millió euróért

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing