Céges rendezvényre is. Vak Varjú Vendéglő.

Tudja Ön, mi az a vakvarjú? Nos, ha kóstolt már kemencében sült, éppen csak egy leheletnyit fekete csipkés szélű kenyérlángost, akkor bizony vakvarjút evett - sokfelé így hívják ezt az egyszerű, de annál finomabb népi eledelt.
Az eledelről elnevezett budai vendéglő választékában megtalálja ezt is - de mást is!

Korán jövő téli estéken borozáshoz, vagy akár  párás nyári napokon sörözéshez nemigen tudnánk jobbat ajánlani. Ha rafináltabb, különlegesebb étkekre vágyik, akkor is jó helyen jár: a Vak Varjú Vendéglő étlapját böngészve egészen biztosan talál olyan ínyencségeket, amelyeket máshol nem. És biztosan talál hozzájuk olyan borokat is, amelyek még finomabbá tesznek minden falatot.
Ha házias fogásokra támadt gusztusa, akkor sem kell tovább mennie, az étterem szakácsai e percekben is ismerős finomságon dolgoznak a konyhában.
A Gaszton pedig csak azt várja, hogy Ön lapozzon, válogasson kedvére, és találja meg, hogy mivel tudnak ma leginkább a kedvében járni. De a kínálat messze több, mint amit az étlap oldalain olvashat…

Rendezvényteremként, esküvői helyszínként is kellemes meglepetésekkel szolgál a helyszín. Ismerje meg részletesen, vagy kérjen alaposabb tájékoztatást, akár most!

Vak Varjú Vendéglő. HOL Magazin


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing