Céges rendezvényekre is a Petneházyt!

Ha tréninghelyszín, rendezvényhelyszín, vagy üzleti ebédre alkalmas étterem után már átkutatta Budapest belvárosát, mégsem talált fogára valót - akkor nézzen el a Petneházy Club Hotelbe is. Az Adyligeten található 3 világos, panorámás különtermünk bármilyen rendezvénynek nagyszerű helyszíne lehet.

A csapatépítő programok kisebb társaságai számára tapasztalt kollegáink ugyanúgy a legprofibb megoldásokat kínálják, mint egy nemzetközi konferencia, szakmai továbbképzés, vagy céges nyílt nap több százfős közönségének.

Bármilyen rendezvény technikai igényét ki tudjuk szolgálni a konferenciáktól kezdve a nemzetközi csapatépítéseken át a születésnapi partik és gyerekzsúrokig bezárólag, legyen az fény-, hang-, színpad-, videó-, vagy tolmácstechnika.

A Petneházy Club Hotel különlegességének számító faházak a lehető legnyugodtabb helyszínei lehetnek a kisebb, 10-12 fős találkozóknak, megbeszéléseknek.

Faházak - Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Magasabb létszám esetén (250 főig) a főépületben lévő termeinket javasoljuk. Mindegyik rendezvényhelyszín hatalmas ablakokkal rendelkezik, amik természetes fényt és gyönyörű kilátást biztosítanak Budapest legszebb zöldterületére.

 

Részletes információk >>>

Közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing