Budavári Borfesztivál, szeptember 8-12.

2010-ben is Borfesztivál! E hét szerdától vasárnapig Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait. A hazai nedűk mellett neves borkereskedők és a díszvendég jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. A kínálatban ott lesznek a hazai és a rangos nemzetközi versenyeken érmeket, díjakat nyert borok, valamint készítőik, akik szívesen válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

A rendezvény szervezői a borbarátok mellett a muzsika kedvelőit is gazdag kínálattal várják. A Csík zenekartól és Herczku Ágnestől a Hooligans együttesen át a Hot Jazz Bandig avgy a Benkő Dixieland Bandig széles választék kényezteti.

A Magyar Nemzeti Galéria különleges ajándékkal kedveskedik a Borfesztivál látogatóinak. A rendezvény vendégei a belépőjükkel ingyenesen tekinthetik meg a műgyűjtemény állandó kiállításait. Számukra a belépés a C épületen keresztül lehetséges. 

A késő gótikus szárnyas oltárok, a 19. századi magyar történeti festészet a késő reneszánsz és barokk művészet remekei a gótikus táblaképek mindig is nagy közönséget vonzottak a Galériába. Az állandó kiállítások mellett szeptember 8-án 16:00-kor a Magyar Nemzeti Galéria C-épületében nyílik Szalay Zoltán, fotóriporter (F)elszállott a páva című, múltidéző fotókiállítása.

A nemzeti Galéria, mint rendezvényhelyszín a rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>

Kapcsolat, ajánlatkérés a helyszín képviselőjétől >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing