Budapesti Történeti Múzeum

A Budavári Palota műemléki környezete páratlanul szép környezetet garantál számos rendezvénytípus számára. A pesti belvárosra és a hegyvidékre nyíló csodálatos  panoráma, a reprezentatív vendégfogadások céljaira kialakított termek és a mindent átható történelmi hangulat teszik egyedivé a vári rendezvényhelyszíneket. A Budapesti Történeti Múzeum rendezvényterei kiemelkedő lehetőségekkel kecsegtetnek.

Céges rendezvényhelyszín vagy esküvői helyszín céljaira is maradéktalanul megfelelnek a múzeum rendezvénytermei. Az impozáns Barokk Csarnok, a királyi hangulatú Gótikus Lovagterem, a Királypince rendezvénye felejthetetlen események helyszínei lehetnek.

Bonus előny a felszentelt kápolna: az itt szervezett esküvő résztvevői rövid sétával érik el a menyegző különböző színtereit.

A múzeum terasza és parkja rendezvényötletek további széles választékát szolgálhatja ki, családi napoktól kreatív rendezvényekig, gálavacsoráktól termékbemutatókig.

Érdeklődjön akár most. A helyszíngazdák örömmel állnak rendelkezésére.

A rendezvényhelyszín megközelíthető gyalogosan, tömegközlekedéssel (Várbusz, 16-os busz, Palota úti gyorslift), vagy külön beszerzendő engedély révén személygépkocsival is.

További részletek a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

BTM - rendezvényhelyszín a Budai Várban.

BTM. Rendezvényhelyszín a Budai Várban.

BTM. Rendezvényhelyszín a Budai Várban.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing