Budapesti Jégpalota

2010.08.12. | Kategóriák: Rendezvényhelyszínek, teljes cikkgyűjtemény

A közelmúltban új nevet nyert, de valamennyi korábbi kvalitását megtartó Jégpalota 2010-ben is a jeges sportok, illetve a nagy létszámú rendezvények rendelkezésére áll.
A Finta Stúdió által tervezett Budapesti Jégpalota Középkelet-Európában egyedülálló sportlétesítmény. A fővárost övező körgyűrű bővítésével, és a Megyeri-híd átadásával rendkívül könnyen megközelíthető nem csak a pesti, de a budai oldalról is.

Az épület körül több száz négyzetméternyi füvesített terület, és kellő számú parkoló áll rendelkezésre. Két, nemzetközi szabványméretnek megfelelő (1800m2) jégpályával rendelkezik, melyek télen-nyáron várják a sportolni vágyókat.
Egy speciális termo-borítással fedve a pálya még további 1000-1500 fő befogadására képes.

Budapesti Jégpalota. HOL Magazin 2010.

 

A csarnok kivételes adottságai és jó akusztikája miatt alkalmas színházi rendezvények, jégcirkusz, jégrevü, jégdiszkó, exkluzív rendezvények, céges partik, konferenciák, komoly- és könnyűzenei koncertek, pop-rock bulik lebonyolítására. Akár összetett, egy időben száraz és jeges bulikat is le tudnak bonyolítani.

A helyszín rendelkezik helyszíni vendéglátó kapacitásokkal, de rendezvényeken akár külső catering cégek is megjelenhetnek kínálatukkal.

A rendezvénytermek részletes bemutatása >>>

Gyors ajánlatkérés lehetősége >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing