Budapest Márka Díjat kapott a Városliget Café & Bar

2014.05.13. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

2014. május 8-án egészségipari high-tech vállalkozások vehettek át Budapest Márka Díjat. Az esemény házigazdája a szintén díjazott Városliget Café & Bar 1895. A rendezvénnyel azon hagyomány megújítására is törekszenek, hogy a Városliget kulturális missziójában újra szerepet kapjon és értékhordozóvá váljon a reprezentáns hazai vállalkozások bemutatkozása és találkozói.

A Budapest Márka elismerést Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlése 2013-ban alapította azzal a céllal, hogy összegyűjtsék azokat az értékeket, és értékteremtő tevékenységeket a fővárosban, amelyek elviszik Budapest jó hírnevét az ország határain belül és túl. A Fővárosi Közgyűlés tagjai tesznek javaslatot a fővárosban előállított magas színvonalú termékre, szolgáltatásra, közszolgáltatásra és művészi alkotómunkára a „Budapest Márka" cím elnyeréséért. Az elismerésben részesült jogosulttá válik a Budapest Márka embléma használatára a kiemelkedőnek minősített szolgáltatás, termék, művészeti tevékenység kommunikációja és marketingje során.

 

Díjátadón megjelent díszvendégek: Dr. Szentes Tamás főpolgármester-helyettes, Dr. Gajdácsi József Zsolt, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgató-helyettese, Dr. Mezey Barna, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora, a Magyar Rektori Konferencia elnöke, Dr. Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora, Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal kül- és belkapcsolati elnökhelyettese.

Forrás: Figyelő online

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing