Budapest Márka címet kapott a New York Kávéház

Elismerte a Fővárosi Közgyűlés a Világ Legszebb Kávéháza erőfeszítéseit
A Bárzongorista Verseny, A New York Művész Páholy programsorozat és az idén 120 éves New York Palota Kávéháza egyéb kulturális programjaival kivívta a Fővárosi Közgyűlés elismerését, amely a Budapest-Márka címet adományozta ennek jeleként.

A 2013-ban alapított díjat olyan jelképessé váló budapesti intézményeknek és személyeknek ítélik oda, amelyek/akik Budapesthez köthetők és a főváros hírnevét öregbítik.

Ezt a megtisztelő címet adományozta a Fővárosi Közgyűlés az immáron 120 éves New York Kávéháznak, amely az utóbbi néhány évben számos programsorozatot indított a hazai közönség számára. Bár az épületet és a benne található létesítményeket főként turisták látogatják, a vezetés eltökélt szándéka volt a magyar vendégek kényeztetése is, méghozzá a kultúra égisze alatt.

Számos programja közül kiemelkedik A New York Művész Páholy programsorozat, amelynek kéthetente jelentkező estjein a hazai művészeti élet számos képviselője fordult már meg, a rendezvényeket pedig több ezren látogatták.

Másik igen hangsúlyos programsorozata a New York Café Bárzongorista Verseny, amely idén már a második alkalommal csalogatta be és kápráztatta el a kávéházi kultúrát kedvelő közönséget, hiszen a könnyed zongoraszó és a kávéházi élmény két, egymástól nem elválasztható fogalom.

Ennek szellemében hétköznaponként is élő zongorajáték szórakoztatja azokat, akik csak az épület szépségét érkeznek megcsodálni, azokat, akik vágynak már egy jó feketére és azokat is, akik nem csak turistaként élvezik a New York Kávéház vendégszeretetét, hanem üzleti találkozóikat - a sivár irodai falak helyett - szellemi-gasztronómiai felüdüléssel is egybe szeretnék kötni.

 

New York Café

Budapest

Erzsébet krt. 9-11.

www.newyorkcafe.hu

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing