Budapest legszebb esküvőhelyszíne

Budapest egyik legszebb esküvői helyszíne és parti helyszíne nyílik meg Rákoskeresztúron, a Podmaniczky kastély épületében. A több száz fős emeleti Díszterem, a 16 kisebb-nagyobb rendezvényterem és szalon, a teraszok, a díszudvar, a 200 autót elhelyezni képes parkoló páratlan lehetőségeket kínál 2012 végére.

Már az év elejétől elérhetőek és bérelhetőek a Rendezvény-szárny és a kávéházi szárny rendezvénytermei, valamint a Főépület házasságkötő terme. Év végére eredeti pompájukban nyílnak meg a Podmaniczky-szalonok, illetve megépül az emeleti 600 fős konferenciaterem is.

Esküvők, lakodalmak, menyegzők, illetve polgári szertartások vagy privát partik számára már most is tökéletes helyszín a rendezvényház. Egy időben, egymástól elkülönítve akár több esemény is megvalósulhat, vagy nagy létszámú, összetett programmal bíró esküvő is megjelenhet.

Kastély rendezvényház, mint tökéletes esküvői helyszín. HOL Magazin 2012.

A kastély tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Úgy az Örs vezér tere felől, mint a keresztúri városközpontból számos buszjárat segít az idejutásban. Személygépkocsival vagy külön busszal érkezők számára használható a rendezvényház saját hatalmas parkolója.

Kívánságra szívesen adunk ki teljes árajánlatot, a helyszínt jól ismerő esküvőszervező csapatunk teljes körű szolgáltatásait is beleértve. 

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Kastély rendezvényház, mint tökéletes esküvői helyszín. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Jelentős beruházások lesznek az idén a turizmusban
- Százötvenezren látogatták a gyulai Almásy-kastélyt
- Felújítják a Károlyi-Csekonics Palotaegyüttest
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Megújul a Szinyei Merse-kastély Cserkeszőlőn

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing