Buborék Fesztivál: pezsgők, proseccók, gyöngyözőborok

Francia, olasz, spanyol, portugál és természetesen magyar pezsgők, champagne-ok, proseccók vagy habzóborok várják a Buborék Fesztivál közönségét péntektől vasárnapig a budapesti Erzsébet téren.

Az első alkalommal meghirdetett rendezvény a természetes vagy mesterséges úton szén-dioxiddal dúsított borok világáról kíván átfogó körképet adni. A számos külföldi és hazai pezsgőféleség mellett a fesztiválon mutatkozik be a Sugarbird divattervezőinek a Bock borászattal karöltve megalkotott és megtervezett, egyedülálló dizájnú rosé habzóbora

Mint közölték, a champagne őshazájából, Franciaországból olyan ismert termelők italait lehet kóstolni, mint az Alfred Gratien, a Billecart-Salmon, a Dom Perignon, a Krug, a Laurent Perrier, a Louis Roederer, a Mumm, a Moet&Chandon és a Veuve Clicquot Ponsardin.

Olaszországból a Bortolomiol, az Il Prosecco, a Villa Maria és a Zonin képviselteti magát, a spanyolországi pincészetek közül a Codorníu és a Freixenet caváival találkozhat a közönség, míg Portugáliából a Gazela és a Mateus vesz részt habzóboraival a Buborék Fesztiválon.

A rendezvényen a magyar kínálatból a Törley, a Chapel Hill, a Hungaria, a Francois, a Frittmann Pincészet, a Gedeon Pincészet, Gere Attila, Gere Tamás, Günzer Tamás, a Mészáros Pincészet, a Pannonhalmi Apátsági Pincészet, a Pfneiszl Pincészet, Riczu Tamás, a Sugarbird (Bock) és Tiffán Imre pezsgőivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A fesztiválra a belépés ingyenes; a szüleikkel kilátogató gyermekeket a szervezők alkoholmentes pezsgőkkel, buborékfújókkal várják.

 

MTI 2012. július 26., csütörtök 18:47


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing