BroadwayClub & CaféBar, Társasági Rendezvény Klub és Kávéház

Budapest belvárosában található a BroadwayClub & CafáBar, mely jellegzetes hangulata mellett, szinte bármilyen rendezvény számára ideális helyszint biztosít. Az univerzális rendezvényhelyszín valamennyi helyisége jól variálható és felosztható, technikai felszereltségük minden szükséges igényt kielégít. Igény esetén a rendezvények kreatív megtervezésében és kivitelezésében is segítséget nyújt a hely.

BroadwayClub díszterítés

A klub oldott légköre ideálissá teszi családi és baráti események megtartására. Lehetőség van születésnapok, osztálytalálkozók, lány- és legénybúcsúk, gyermekrendezvények, vagy akár esküvők, lakodalmak lebonyolítására is. A rendezvények számára biztosítják a dekorációt, az étel és italfogyasztást, a technikai eszközöket, ruhatárat és öltözőt, zenét, teremhangosítást és alapvetően bármit, amire a vendégek igényt tartanak. Zártkörű partykat körülbelül 100 vendégig vállalnak.

BroadwayClub tánctér

A BroadwayClub üzleti rendezvények számára is tökéletes. A klub kötetetlen légköre segíti a munkakapcsolatok kialakítását, elmélyülését, hatékonyabbá teszi a tréningeket, képzéseket, eredményesebbé a tárgyalásokat, megbeszéléseket. Az ilyen komolyabb technikai igényű események számára is valamennyi eszközt biztosítani tudja a helyszín (pl. projektor wifi). A céges események számára party service szolgáltatás is igénybe vehető.

BroadwayClub kártyaklub

A klub Budapest frekventált részén helyezkedik el, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A helyszín dolgozói rugalmasak a különböző egyedi igények teljesítésében és esetleges problémák megoldásában egyaránt.

 

A helyszínről további részletek a helyszinonline.hu oldalon >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing