Boscolo: Visszatekintés a 2011-es évre

Kedves olvasók, kedves partnerek!

Így, az újév elején, szeretnénk kicsit összefoglalni milyen sok esemény volt a Boscolo Hotelben, a New York Caféban és a Salon étteremben, valamint a New York Rendezvénypalotában, amire boldogan emlékezünk vissza. Sorolhatnánk a programokat, a különféle cégek és szervezetek rendezvényeit, konferenciáit, a protokolláris estélyek hosszú sorát. De a hosszú és száraz lista helyett egy kis gondolat csokorral emlékezünk vissza a mögöttünk álló programokban gazdag évre. Valamint egy kis képmontázzsal köszönjük meg, hogy megtisztelték jelenlétükkel rendezvényeinket és viszontlátásuk reményében kívánunk sikerekben gazdag, Boldog Új Évet!

2011-ben a New York Café elnyerte a világ legszebb kávéháza címet és a patinás kávéház falai közé visszacsempésztük a századelő nagyjait, egy-egy művészasztal kialakításával. Hagyományainkhoz híven, a kultúra minden területét érintve bemutatkozási lehetőséget adtunk fiatal művészeknek, újonnan induló könyvkiadónak, és megtiszteltek koncertjükkel neves művészek. Útjára indítottuk a New York Café Bárzongorista Versenyét, és egy filmbemutató kapcsán ismét a kávéházban köszönthettük a 20. század első felének legendás főpincérét. A szálloda átriuma adott helyet különféle divateseményeknek és szépségkirálynő sajtófotózásának. A gasztronómia területén nem csak a folyamatosan új kulináris utazásokat kínáló Salon étterem nyújtott maradandó emlékeket. Gasztrobloggerek értékelték Wolf András executice chef ételsorát és ő látta vendégül a Séfasztal nevű rendezvénysorozat keretében neves kollégáit. A nyár elején pedig a magyar borkultúra előtt tisztelegve mutatkoztak be hazánk legjobb borászai. És végül, de nem utolsó sorban, Budapest turisztikai vonzerejének növelését is szem előtt tartva, Hop on – Hop off buszmegállót alakítottunk ki az épület előtt.


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing