Boscolo New York Palace

Kedves Olvasó! Bizonyára ismeri Budapest egyik luxusszállodáját a New York Palotát. Engedje meg, hogy bevezessük egy kicsit a kulisszatitkokba. Az elmúlt években határozott célként fogalmaztuk meg, hogy egy pezsgő életteret hozunk létre, ahol a betérő vendégek igazán otthonosan érezhetik magukat és részt vehetnek az általunk szervezett programokban. Szeretnénk mindenből a legjobbat kihozni és ötvözni a boldog békeidők hangulatát és tradíciószeretetét a XXI. század életérzésével, alternatív kultúrájával.

A házban egyesül a trend és a tradíció, hiszen a New York Kávéház, a Fine Dining Szalon étterem, a Mélyvíz étterem, a vörös és a fehér szalon, illetve a Szivarbár klasszikus eleganciát sugall, míg a konferencia központ, a szállodai szobák és az új Residence Hotel legújabb trendek szerint a modern kor ízlésvilágában épültek.

A terek és a hangulatok változatossága ellenére a New York Palota harmóniát sugall. Megfér egymás mellett a nyüzsgő kávéházi hangulat, Szalon éttermünk diszkrét eleganciája, belső tereket fotózó turisták és fess üzletemberek látványa. Otthonosan érzi magát az olasz ízléskultúrát kedvelő vendég és megtalálja a kikapcsolódást az is akit az építészet, vagy a modern művészet érdekel. Rendszeresen szervezünk olyan ingyenes eseményeket a művészet és a zene inspirál és tartalmas kikapcsolódást nyújt vendégeink részére. Május 6-án egy különleges francia verses estével kedveskedünk a könnyed, de igényes művészet kedvelőinek. Ha kedvet érez hozzá, sok szeretettel várjuk!

 

A Boscolo Konferenciaközpont is a Rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing