Boscolo Hotel ügyfélkapcsolati est

A Boscolo Hotel ügyfélkapcsolati estjeinek immár hagyománya van. Ezeken a minőségi találkozókon rendre izgalmas, érdekes témákkal, fellépőkkel, előadókkal szórakoztatjuk kedves partnereinket. A soron következő eseményre ismét a Világ legszebb kávéházában, a New York Caféban kerül sor.

Csemer Boglárka jazzénekes fellépése garancia a sikerre és az önfeledt szórakozásra. Az énekesnő Sebestyén Áronnal kiegészült duója különleges zenei csemegét ígér. Zenéjük harmonikusan ötvözi a francia sanzonok egyedi hangzásvilágát a jazz és popzene stíluselemeivel. Boglárka saját interpretálásában próbálja megismertetni a magyar közönséggel ezt a páratlan zenei műfajt. Az énekesnő mentora és tanára, akivel mind a mai napig együtt dolgozik, Micheller Myrtill. Az ő zenei hatása is megmutatkozik könnyed és érzelmes, önfeledt zenei repertoárjában.

Csemer Boglárka a Boscolo estjén. HOL Magazin 2012.

Amennyiben szeretne részt venni az eseményen, keresse bizalommal Fetter Nórát a sales16@budapest.boscolo.com vagy Simon Lászlót a sales14@budapest.boscolo.com email címen.

Látogasson el a Világ legszebb kávéháza (www.newyorkcafe.hu) megújult honlapjára.


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing