Borszerda az Új Sipos Étteremben
Együttműködve a gasztronómiai kezdeményezés szervezőivel, az óbudai halétterem ez évben is a Borszerda résztvevője. Amellett, hogy 50% kedvezménnyel kínálja borait, különleges ételsorokat is kínál a kulinária barátainak.

A 12.00-15.00 között, ebédidőben kínált menü a Borgia I. felvonás névre hallgat.
Libamáj pástétom aszalt gyümölcsökkel, házi mini kaláccsal - Aszalt szilvával, aszalt sárgabarackkal és Tokaji borral készített libamáj pástétom, kalácskával tálalva
Rozmaringos bárányborda mentás, paradicsomos árpagyöngy rizottóval - Bárányborda rozmaringgal pácolva, rose-ra sütve, és mentával ízesített paradicsomos árpagyöngyrizottóval tálalva
Karamellizált, vörösborban párolt körte, narancsos csokoládéköntösben - Friss körte karamellizálva, vörösborral párolva, narancshéjjal, friss narancslével ízesített étcsokival bevonva.
A déli borválaszték:
1.Patricius Tokaji Katinka töppedt szőlőből/édes/800ft/dl
2.Ferenczi 1/1 Cueve Szekszárd 450ft/dl
3.Juhász Cabernet Sauvignon 2008 400ft/dl
Az este fél héttől kínált vacsora - Borgia II. felvonás sem szűkölködik a meglepetésekben
Sajtleves búzasörrel és bacon chips-sel - Márványsajt, füstölt sajt, parmezán sajt és trappista sajt felhasználásával,tejszínnel dúsítva, HB búzasörrel ízesítve, ropogós bacon chips-sel tálalva
Rose bőrös kacsamell bébifüge raguval, házi burgonyafánkkal - Pácolt kacsamell rose-ra sütve, mézes-konyakos bébifüge ragu, házi burgonyafánk
Sipos kehely - Somlói galuska, alma, körte, epervelő, vanilia fagylalt, tejszínhab, karamell öntet, mandulaforgács
Az esti borválaszték:
1.Tűzkő birtok spárgabor 2900 250ft/dl
2.Béres Tolaji Lőcse Furmint válogatás 450ft/dl
3.Patricius Tokaji Katinka Töppedt szőlőből /édes/ 800ft/dl
Mindkét menüsor személyenként 4.990.- forintba kerül. Igazi ajándék.
Asztalfoglalás miatt keressék az ügyvezetőt, Sztrahia Vendelt: +36204587066 vagy ujsipos@ujsipos.hu
Az étterem részletesen is megismerhető a rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>