Borpikniket rendeznek a hétvégén Paloznakon

2013.08.07. | Kategóriák: Bor, Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Borpikniket rendeznek pénteken és szombaton Paloznakon, az eseményen Fábián Juli, Judie Jay, valamint Snétberger Ferenc és tanítványai is fellépnek

A szervezők tájékoztatása szerint a paloznaki tájházban tartott rendezvény első napjának főszereplői a zenei tehetségközpont hallgatói lesznek Snétberger Ferenccel. A közönség augusztus 9-én este élvezheti a világhírű gitárművész virtuóz játékát. A helyszínen megvásárolt támogatói jegyekből befolyó összeget a szervezők a tehetségközpontnak szánják.

A fesztivál második napján a kortárs könnyűzene két meghatározó énekesnőjének koncertje szerepel a programban: Judie Jay elsősorban az elektronikus zenei világból ismert előadó, ezúttal a közelmúltban alakult dzsesszkvartettjével látogat el Paloznakra. A dzsessz és pop műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő, az elektronikus dzsessz egyik legismertebb hazai előadója, Fábián Juli augusztus 10-én Palásti Kovács Zoltánnal, vagyis Zoohackerrel lép fel - írták az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Esténként a paraszti építészet évszázados emlékeinek - a helyszínre látogató gyerekek által kreált formákat is felhasználó - kortárs képzőművészeti csoport fényfestése ad új jelentést. Szombaton a gyereksátorban izgalmas foglalkozások várják a kisebbeket.

A fesztivál alatt a helyben termelt borok széles választékához a hely hangulatához illeszkedő ételeket szolgálnak fel.

 

MTI 2013. augusztus 6., kedd 12:00
Fotó: balaton.varosom.hu 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing