Bókay-kert

A 16 hektáros park páratlan lehetőségeket nyújt a szabadidő kellemes, hangulatos eltöltésére, a város zajától való eltávolodásra.

A rendezvényhelyszín központi épületében található, mintegy 100 m2-es Nagyterem előadások, tréningek, továbbképzések ideális helyszíne.

A szabadtéri helyszínek nagy létszámú családi napoknak, céges sportnapoknak adhatnak otthont. A Kert területén található uszoda 25x14m-es fedett medencével, szaunablokkal és élményelemekkel ellátott szabadtéri medencével várja a vendégeket.

Kuriózum a Kertben működő 4 évszakos sípálya, a szükséges felszerelés és igény szerint oktató biztosításával várja a síelés szerelmeseit – egész évben. A kihívásra vágyók nemzetközi szintű kerékpáros cross pályán próbálhatják ki ügyességüket és bátorságukat – megfelelő kerékpárokat, védőfelszerelést és felügyeletet a pálya biztosít.

A zárt füves és földes focipálya, bitumenes kosárlabdapálya, 8 db teniszpálya sportági versenyek rendezésére ad kiváló lehetőséget. A területen működő lövész pavilonban a biztos kezűek és élesen látók boldogulnak jól (Szlávia és FÉG típusú légpuskával)

A Szabadtéri Színpadon változatos kulturális programok, koncertek, előadások rendezhetők meg. A Kertben május végétől folyamatosan bővülő Kalandpálya üzemel.

A VIP-faház két szintjén fedett, igényes rendezvényhelyszín található esküvők, családi és baráti összejövetelek számára.

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing