Bock-borvacsora a Garibaldiban

Időpont: 2013. április 25. csütörtök 19 órától

Helyszín: Garibaldi Bisztró, 1054 Budapest, Garibaldi u. 4.


Főszakács: BÁKONYI LAJOS SÁMSON

MENÜSOR

Hárslevelű 2O11.

Citromnáddal ízesített tőkehal terrine, fűszeres kelbimbóval

 *

Rosé 2O11.

Extra dolce gorgonzolás hab szamócával színezve és ízesítve

Kékfrankos 2O11.

Rózsaszín báránygerinc, grillezett bryndza-n, vajas ceruzabab, füstös kápia és cigánymeggy szósszal

Remete Cuveé 2OO8.

Strucc steak, édesburgonya soufflé és chimihurri

Royal Cuveé 2OO8.

Bivalypofa lassan párolva Royal Cuveé-ben, vaniliás szilvamártással, fekete csokoládés szalvétagombóccal

Syrah 2OO9.

Bazsalikomos, szegfűborsos millefeullie

 *

A borkóstolóval egybekötött vacsora ára 8.900.- Ft, mely tartalmazza a 6 fogásos vacsorát és a 6 féle bor kóstolását. 

További italok és ételek fogyasztás szerint fizetendőek.
A kínált borok a vacsorát követően megvásárolhatóak.

Limitált létszámban fogadunk el jelentkezéseket, asztalfoglalás szükséges a +36.70.436.4447-es számon vagy a garibaldi@garibaldi.hu email címen.


Cikkajánló
- DWWA Best in Show díjat nyert a Juliet Victor
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Igazi hungarikummal, lélegzetelállító környezetben ünnepelhetik a borok szerelmesei az államalapítás ünnepét.
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing