BGE_Hungast együttműködés a gyakorlati képzésért

2019.02.19. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK), valamint a Hungast Csoport együttműködési keretmegállapodást kötött elméleti és gyakorlati tudásbázisuk közös hasznosítására. A szakmai partnerségnek köszönhetően a jövőben az Egyetem hallgatói előtt megnyílik a gyakorlati tapasztalatszerzés és munkaerőpiaci bekapcsolódás lehetősége, míg a Hungast szakemberei szerepet vállalhatnak a szakmai képzés egyes részterületeiben.

A BGE alkalmazott tudományok egyetemeként jelentős hangsúlyt helyez a gyakorlatorientált, a munkaerőpiaci igényekhez igazított oktatásra, szakmai képzésekre, így biztosítva a folyamatos és magas szintű vállalati szakember utánpótlást mind a piaci, mind az állami szereplők számára. A BGE KVIK és a Hungast Csoport elméleti és gyakorlati tudásbázisukat, valamint kapcsolatrendszerüket  - közös szakmai céljaikkal összhangban - a hallgatói bázis rendelkezésére bocsájtják.

Dr. Lugasi Andrea, a BGE KVIK dékánja az együttműködési megállapodás aláírását követően hangsúlyozta: „A mai napon aláírt együttműködési megállapodásnak köszönhetően közös gyakornoki programokat indíthatunk, szakmai támogatást nyújthatunk végzős, pályakezdő hallgatóinknak, illetve piaci igényekhez igazított alkalmazott kutatások is készülnek majd. Meggyőződésem, hogy a piaci szereplők jelenlétével tovább fokozható az intézményünk gyakorlatorientált képzési hatékonysága, a hallgatói elégedettségünk, illetve tovább tudjuk növelni a pozitív munkaerőpiaci visszajelzéseink számát is.”

A Hungast Csoport a keretmegállapodással aktív szerepet vállal a BGE alap- és mesterképzésének gyakorlati oktatásában meghívott szakértői előadások formájában, illetve folyamatosan biztosít lehetőséget a hallgatók számára a munkahelyi környezet megismerésére.

Enyedi Csaba, a Hungast Csoport kommunikációs igazgatója hozzátette: „A Hungast Csoport Magyarország legnagyobb közétkeztető szervezeteként felelősségének tekinti, hogy ezen szolgáltatási szegmens folyamatosan fejlődjön. A cégcsoportunk kollektívájára a kezdetektől fogva jellemző volt a magas szakmai kvalitás, valamint az, hogy élen jártunk a minőségi szolgáltatásvégzésben, az innovációkban, és a jogszabályokat legmesszebbmenőkig betartó működésben. Az együttműködés létrejöttével a fent említett, hosszú évek során felhalmozott szellemi tőkén és hosszú évek szakmai tapasztalatán alapuló gyakorlati tudást és működési folyamatok ismeretét, valamint olyan infrastrukturális hátteret tudunk biztosítani a hallgatók számára szakembereink közreműködésével, amellyel a valóságban találkozhatnak a minőségi szolgáltatásvégzés hogyan s mikéntjével.”


Cikkajánló
- Szüreti Gördülő Dűlők a Villányi borvidéken
- Idén is a Coca-Cola HBC Európa legfenntarthatóbb módon működő üdítőitalgyártója
- L’art pour l’art Társulat
- Csak mítosz, hogy a többször keveset elv a helyes étrend titka?
- Ingyenes szabadtéri edzéssorozat indul életmód-és edzéstanácsadással

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing