Beszédes képek, amik a múltról fecsegnek

2017.10.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Sokan mondják, hogy a képes összefoglalók és nagy albumok kora lejárt. Ám léteznek olyan kiadványok, amelyek tartalmát hiába keresnénk a világhálón. Ilyen album „A jövőnek címezve”. Örökifjúságát annak a gondos válogatásnak köszönheti, amelyik biztos kézzel rendezett sajtó alá két emberöltőnyi örökséget úgy, hogy az információban gazdag képi világ egyben szórakoztató is, és felidéz némi nosztalgikus romantikát.

Már a borítón érezhető, hogyan kapcsolódik össze jelen és múlt, hogy a magyar posta jelenlegi sikereit a múlt dicsőséges pillanatai alapozták meg. S hogy milyen titkokat, emlékeket és felbecsülhetetlen értékeket rejt ez a 150 év, ahhoz elég belelapozni ebbe a csodás könyvbe, ami hosszú ismertetők és kissé talán unalmas történelmi leckék helyett páratlan szépségű fotókkal kalauzolja olvasóját, aki ezáltal megismerheti többek között a kézbesítők napi teljesítményét mérő lépésszámlálót, az első és legérdekesebb magyar bélyegeket, az 1936-os cserkész világtalálkozóra készített egyedi levélgyűjtő szekrényt, az impozáns postapaloták építészeti csodáit. Mikor az olvasó végül becsukja a képeskönyvet, szemernyi kétsége se marad arról, hogy beavatott lett, megismerte a zöld kürtösök világát.

Magyar Posta: A jövőnek címezve. HOL Magazin 2017.

Magyar Posta: A jövőnek címezve. HOL Magazin 2017.

Magyar Posta: A jövőnek címezve. HOL Magazin 2017.


Cikkajánló
- Száz új hely és gasztrotérkép a Magyar Konyha Balaton 2018 kalauzban
- Konferencia, sikerre ítélve!
- A Corvin Plázában nyílik a harmadik BELLOZZO® étterem
- Bőköz Fesztivál harmadszor az Ormánságban
- A Csík Zenekar és Presser Gábor is fellép a PanyolaFeszten

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing