Beszámoló a MaReSz Közgyűléséről

2011.01.18. | Kategóriák: Rendezvényhírek, teljes cikkgyűjtemény, MaReSz, Hírek

2011. január 18-án az ExperiDance Rendezvényházban tartotta soron következő közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők és-szolgáltatók Szövetsége.

A hivatalos napirendet megelőzően egyperces néma felállással adóztak a közelmúltban elhunyt Dr. Rubányi Pálné rendezvényszerzőre, és a hétvégén, a West-Balkánnál meghalt három fiatal lány emlékének.

A közgyűlés hivatalos napirendi pontjai között szerepelt a 2010. évi mérleg, valamint a Szövetség 2011. évi gazdálkodási tervének előterjesztése.

A közgyűlésen választotta meg a tagság „Az év rendezvényszervezője díjazott személyét. A díjat (Posztumusz) az elmúlt év végén elhunyt Dr. Rubányi Pálnénak szavazta meg a közgyűlés. Elsőként választott „Az év rendezvényszolgáltatója” díjazottat a MaReSz. Az elismerésben Makray Balázs, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója részesül. A MaReSz Nap keretében adja át a Szövetség a „MaReSz Díj”-at, amelyet dr. Faragó Hilda vehet majd át.

A Szövetség tagjainak sorába csatlakozott a Tisza Hotel, így a MaReSz-nek jelenleg 111 vállalkozás tagja.

A Közgyűlés határozatot hozott, a WEST BALKÁN tragédia kapcsán sajtóközlemény kiadására. A Közgyűlést követően pedig eseti bizottság alakult meg.

Dr. Faragó Hilda, a MaReSz Díj 2011. évi kitüntetettje a tavalyi MaReSz Napon

 

MaReSz Nap március 29-én

A tavalyi nagysikerű rendezvény után idén is megrendezik a MaReSz Napot, melynek tervezett időpontja és helyszíne március 29., Budapest, DHSR Helia. A Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetségének január 18-i közgyűlésén elhangzott: az eseményen azon túl, hogy szeretnék kerekasztal-beszélgetésre invitálni a szakma állami és fővárosi vezetőit, számos izgalmas témát felvesznek a programba.

Az elképzelések szerint egy külföldi jó példa ismertetése mellett a Magyar Kongresszusi Iroda is bemutatkozási lehetőséget kap, szó lehet többek között áfaváltozásokról, környezettudatos rendezvényekről, a rendezvények biztosításáról, költségcsökkentési lehetőségekről. A program pontos tematikája még kidolgozás alatt áll, azt időben eljuttatják majd a tagságnak, amelyet arra buzdítanak, hogy cégenként több kolléga is vegyen részt a MaReSz Napon.


Cikkajánló
- Event HUB - MaReSz rendezvényszakmai klubest a Symbolban
- Kiállítási lehetőség a rendezvényszervezők konferenciáján
- Jelentkezzen már most az EVENT TOUCH-ra!
- Event Touch konferencia a megújult Vigadóban
- Fent vagyunk a térképen

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing