Best Western Pannonia Med Hotel

A Pannonia Med Hotel, Sopron egyik legpatinásabb részén, romantikus környezetben fekszik. A nagy múltra visszatekintő szálloda, ízlésesen, antik bútorokkal berendezett szobákkal, hagyományőrző és újító gasztronómiai remekekkel, wellness és egyéb speciális szolgáltatásokkal, valamint több rendezvényteremmel várja vendégeit.

A hotel wellness szolgáltatási a teljes testi-lelki felüdülést szolgálják. A látogatók a szolárium, szauna, infrakabin, pezsgőfürdő és élménymedence mellett, több mint 10 féle masszázst is igénybe vehetnek.

Speciális szolgáltatásokban sincs hiány a Pannonia Hotelben. A szállodában a kikapcsolódás mellett lehetőség van ugyanis, fogászati kezelésekre, szemvizsgálatra és szemüvegválasztásra, sőt még plasztikai sebészeti beavatkozásokra is.

A Best Western Pannonia Med, rendezvényhelyszínnek is ideális választás. Az épületben hat, különböző méretű és adottságú rendezvényhelyiség található, melyek 6-320 vendéget képesek befogadni, ülésrendtől függően. A szálloda, termei révén így alkalmas konferenciák, fogadások, esküvők, bankettek, bálok és tréningek számára is.

Díszétkezés a Pannonia Med Hotel egyik rendezvénytermében

A helyiségek technikai felszereltsége megfelel valamennyi elvárásnak. A rendezvények számára igényelhető: mobil színpad, pulpitus, hangosítás, vezeték nélküli mikrofon, projektor, vetítővászon és tolmácsfülke is.

A szálloda és rendezvényhelyszínről további információk a rendezvényhelyszín specialista oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing