Best of Budapest Útmutató

Megjelent a Best of Budapest "Útmutató a legjobb szállodákhoz és éttermekhez" című kiadványa. 
Bemutatták csütörtökön a Best of Budapest "Útmutató a legjobb szállodákhoz és éttermekhez" című, 12 esztendeje évről évre megjelenő kiadványt, a most megjelenő könyv kétnyelvű összeállítás, amelyben 25 szálloda, 84 vendéglátóhely, 17 borászat szerepel.

A bemutatón elmondták: a "Best of Budapest" brand célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a gasztronómia- és szállodaipar minőségi szereplőire, és egyben olyan megbízható iránytű legyen, amely segíti a vendégek tájékozódását. A most megjelenő kiadvány mellett online oldal, a www.bestofbudapest.com, a csatlakozott éttermekben használható kedvezménykártya, rendszeres kiadott hírlevél, online asztal- és szobafoglalás, és a Best of Budapest díjak rendszere segíti a vendéglátás professzionális szakembereit és a vendégeket.

A Best of Budapest online éttermi asztal- és szállodai szobafoglalási rendszert 1998-ban hozták létre, amely hamarosan kedvelt lett mind a vendéglátósok, mind a vendégek körében. Ez év tavaszán jelenik majd meg az okos telefonokra rendszeresített alkalmazás, a márka a Budapesten kívüli gasztronómia fejlődését követve kiterjeszti tevékenységét egész Magyarországra, Best of Budapest and Hungary néven - hangzott el.

Az android, és Apple rendszerekre egyaránt létrehozott alkalmazás használói tavasztól megkereshetik a Best of… hozzájuk legközelebb eső ajánlatait, bárhol is legyenek az országban. Az alkalmazás a gasztronómia és vendéglátás mellett tartalmazza a különböző szolgáltatások legnívósabb ajánlatait is.

Az országos áttekintés szándékát a kastély- és wellness szállodákkal, valamit az ország borvidékeivel foglalkozó melléklet érzékelteti, amely a jövőben a fővároson kívüli vendéglátóhelyekkel bővülve a Best of Budapest and Hungary kiadványok szerves része lesz. A vendéglátóhelyekről a vendégek hagyományos internetes szavazása már megkezdődött, az idei díjátadó gálára, amely a magyar gasztronómia hagyományosan legnagyobb szabású rendezvénye, március 24-én kerül sor, a Hotel Intercontinental termeiben. A kiadvány vezető szerkesztője Kerényi Péter.

MTI 2012. január 12., csütörtök 16:01
Fotó: MTI 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing