Bemutatkozik a TIT Stúdió

Hangulatos, budai zöldövezetben, könnyen megközelíthető helyen, a Feneketlen tótól 2 percnyi sétára található a TIT Stúdió. A 3 szintes, részben akadálymentesített épület kis és nagy oktatótermeivel, több konferenciatermével és kiállítóhelységeivel várja vendégeit. Az épület látogatóit portaszolgálat és ruhatár fogadja a földszinten, mely ingyenes. Ugyanitt van egy büféhelyiség is, amelyen keresztül igény szerint az egyes rendezvényekhez catering szolgáltatást lehet biztosítani. A földszinten folyamatosan italautomata áll a látogatók rendelkezésére.

A környéken (100 m-es körzetben) több étterem, pékség, cukrászda van, ahova a rendezvények után be lehet ülni néhány finom falatra.

A TIT Stúdió kisebb termei kiválóan alkalmasak baráti összejövetelekre, saját szervezésű klubok, szakkörök, közgyűlések, lakógyűlések megtartására. Előterében lehetőség van bolhapiac jellegű, kézműves stb. vásár, termékkóstoló tartásra, illetve akár értékesebb termékek bemutatására is a zárt kiállítótermének üveg mögötti tárlóiban. Nyílt kiállítótermeiben, kerengőiben gyermekrendezvények, versenyek zsúrok, termékbemutatók tarthatók.

A TIT Stúdió budai, zöldövezeti elhelyezkedése és kisebb termei kiválóan alkalmasak mozgással egybekötött csapatépítő tréningek, képzések megtartására. Ugyanitt szervezhető állófogadással egybekötött partnertalálkozó, tárgyalás is. A kivetítővel és filmevetítővel, hangosítással ellátott konferenciatermeiben díjátadók, előadások, sajtótájékoztatók, filmvetítések, termék és divatbemutatók szervezhetők, a rendezvények kiszolgálására, az előadók felkészülésére kisebb termek, irodák is igénybe vehetők. Az épület nagyobb része wifivel ellátott, így nemcsak a konferenciatermekben, de az előterek egy részében is lehet a rendezvények alatt ingyenesen internetezni.

A 3 szinten különböző méretű nyitott kiállítóterek lehetőséget adnak mind képzőművészeti, mind pedig tudományos kiállítások megvalósítására, termékbemutatók és műszaki bemutatók tartására. De ugyanitt cateringgel ellátott céges családi napok, dolgozói és karácsonyi partyk is rendezhetők. A zárt kiállítóterem üveges tárlói termékbemutatók és tudományos bemutatók megtartására is alkalmas.

Az ingyenes parkolás a környező utcákban megoldott, jelentősebb mennyiségű fizetős parkolóhely a Park színpad mögötti területen, a TIT Stúdiótól 1 percnyire gyalog található.

A környéken (100 m-es körzetben) több élelmiszerbolt, étterem, pékség, cukrászda van, ahova a szünetben ki lehet menni. Többnapos rendezvények esetén kitűnő szálláslehetőséget biztosít résztvevőknek a cca. 350 m távolságra lévő Danubius Hotel Flamenco.

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing