Bemutatkozik a rábafüzesi Átrium Hotel

Az Átrium Hotel Étterem & Konferenciaközpont a Gastland csoport rendezvényhelyszíne. A szálloda a festői szépségű Örségben, a 8-as út mentén, közvetlenül a rábafüzesi határátkelő mellett, három ország találkozásánál található. A konferenciatermek ideális helyszínt biztosítanak a legkülönbözőbb céges rendezvények, tréningek, konferenciák, vagy üzleti megbeszélések lebonyolításához.A családias hangulatú hotel 28 szobával rendelkezik. Színvonalas körülmények között látja vendégül céges rendezvények vagy privát események résztvevőit. A szobák fürdőszobával, műholdas televízióval, mini-bárral, telefonnal, és Internet-csatlakozóval rendelkeznek.

Kerékpárkölcsönzéssel segítik a környéket felfedezni vágyó turistákat. A gyermekeket játszótér várja, a Szentgotthárdi wellness fürdőbe pedig csoportok részére kedvezményes belépőjegyet biztosítanak.
Programajánlataik: vadászat az Örségben, horgászat a Rábán, túrázás és lovaglás. A szállodától 10 percre található A Gastland Csoport büszkesége, a Székely Tanya Csárda, amelyet 2007-ben és 2008-ban is a „100 legjobb magyar étterem„ közé választottak. A két ház között csoportoknak térítésmentesen biztosítják a szállítást!
Vendégeik részére teljes értékű kikapcsolódást nyújtanak - akár egy csésze kávéra, akár több napos teljes ellátást igénybe véve térnek be „Vendégföldre”!

A Gastland csoport további egységei:
Gastland M0 Hotel
( Szigetszentmiklós M0 autóút 19. km)
Gastland M1
(Páty, M1 autópálya 22 km)
Faluközpont
(Újhartyán)
Székely Tanya Csárda 
(Rönök)

Többet is megtudhat a szállodáról >>>

Gyors ajánlatkérés lehetőségét biztosítjuk itt >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing