Bemutatkozik a Corner Rendezvényközpont

Konferencia, vállalati rendezvény, tréning, bemutató. Mindez a belváros szívében. Ez a Corner Rendezvényközpont.
A Rendezvényközpont Budapesten, az üzleti élet központjának számító V. kerületi centrumban található az ECE City Center épületében. A kitűnő megközelíthetőségnek és versenyképes ajánlatoknak köszönhetően válik a Corner Rendezvényközpont ideálissá az Ön rendezvénye számára.

Parkolási lehetőség a belváros adottságai révén a környező parkolóházakban (Erzsébet tér, Bazilika, Holló utcai) könnyen kivitelezhető. A fővárosban közismert, és bárhonnan megközelíthető Deák téri megálló a 4-es, 9-es és a 105-ös buszokkal, vagy a 47-es és a 49-es villamosokkal egyaránt elérhető. A vendégek választhatják ezen kívül a kék és piros metróvonalat, a kis földalatti pedig közvetlenül a Bajcsy-Zsilinszky és az Andrássy út sarkán áll meg.

Corner Rendezvényközpont. HOL Magazin 2011.

A megrendelő igényeinek megfeleően szakképzett stáb és modern technikai felszereltség révén a Corner Rendezvényközpont kiváló helyszín úgy vállalati, mint privát események lebonyolítására.  A légkondicionált, igényesen felszerelt rendezvénytermek igény szerint alakíthatóak 240 fős konferenciáktól kezdve 20 – 30 fős párhuzamos szekcióülésekig.

 

Termeink:

Anker terem: Amennyiben Ön konferenciát, bemutatót, bővített szekciós megbeszélést tartana, az Anker terem az irodaház földszintjén, 170 m2 területen összkomfortos környezetben adhat otthont rendezvényének. A faburkolatos terem mind komoly témában folytatott konferenciákra, mind pedig könnyed témákat érintő állófogadással egybekötött bemutatók lebonyolítására is alkalmas a budapesti századfordulós hangulatot idéző kép révén. Kapacitását tekintve széksoros elrendezéssel 180, iskolapados elrendezéssel pedig 80 fő részére alkalmas.

 Corner Rendezvényközpont. HOL Magazin 2011.

 Andrássy terem: Kisebb létszámú sajtótájékoztatók, üzleti reggelik, tárgyalások kiváló helyszíne a rendezvényközpont ezen terme, mely az Ece City Irodaház világos aulájával az előtérben tökéletes egy lendületes napi tárgyalássorozat lebonyolításához.  A földszinten található 80 m2 alapterületű faburkolatos légkondicionált terem színházi ültetéssel 60, míg iskolapados elrendezéssel 30 fő befogadására alkalmas.

Corner Rendezvényközpont. HOL Magazin 2011.

Opcionális és gyakran alkalmazott lehetőség a mobil, hangszigetelt fallal elválasztott Anker és Andrássy termek egybenyitása, mellyel mintegy 250 m2 tér áll a megrendelő rendelkezésére nagyszabású, akár 240 fős rendezvények lebonyolítására. További kisebb szekció- és kabinettermek bérlésére szintén lehetőség van az irodaház épületében.

 

Amennyiben rendezvényéhez kapcsolódóan vendéglátást igényel, ebben az esetben catering szolgáltatással állunk rendelkezésre. Kávészünetekre, ebéd ajánlatokra valamint állófogadások lebonyolítására a konferenciaközpont étterme, a Bodza Bistro és csapata ad lehetőséget.

Corner Rendezvényközpont. HOL Magazin 2011.

A Corner Rendezvényközpont előnyei összegezve:

  • Belvárosi elhelyezkedés, kiváló megközelíthetőség
  • Résztvevők létszámához alkalmazkodó, rugalmas kialakítási lehetőségek
  • Technikailag igényesen felszerelet, légkondicionált termek
  • Megbízható, kreatív szakember gárda
  • Versenyképes árak
  • Catering biztosítása a Bodza Bistro által

http://www.cornertermek.hu


Cikkajánló
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing