Belőlük lesz a következő Brad Pitt és Angelina Jolie?

2015.06.23. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

A Paramount Channel idén nyáron a szombati családi mozidélután sorozatában több olyan filmet is bemutat, amelynek főszereplői Hollywood legújabb reménységei. A tízes-húszas éveiket taposó fiatalok tehetségéhez, elszántságához nem férhet kétség, de az még a jövő zenéje, hogy mindez elég lesz-e ahhoz, hogy a valóban befussanak. Ha melléjük állnak a rendezők, jó szerepeket kapnak és szerencsések lesznek, akkor nincs akadálya, hogy letaszítsák a trónról Brad Pitt-et és Angelina Jolie-t.

A jövő reménységei közül az egyik legbiztosabb befutónak Ciara Bravo Quinn, a Murphy átok (Paramount Channel, június 26., 18:05 óra) csillaga számít. Még csak 18 éves, de többet dolgozik, mint bárki. Tehetségkutatón fedezték fel 2008-ban és gyorsan mélyvízbe dobták. Modellkedett, reklámokban játszott, szinkronizált, míg ráakadtak a tévések, akiktől egymás után kapja a sorozatszerepeket. Két évad közé szerencsére be-becsúszik egy film is, így a Murphy átka mellett játszott a Svindli a négyzeten (Paramount Channel, július 11., 14:00 óra) komédiában is. Ha ügyesen terelgeti a karrierjét, akkor minden reménye megvan rá, hogy ő legyen a következő Mila Kunis.

Ciara Bravo Quinn. HOL Magazin 2015.

Pályatársa, Noah Crawford, akivel együtt is játszott a Svindli a négyzeten című filmben, szintén mindent megtesz a sikerért. Az egész családja művészlelkekből áll, így nem csoda, hogy öt éves kora óta őt is csak a színészet foglalkoztatja. Idén töltette be a húszat, de már veretes a filmográfiája. A Nevem Sam című sorozatban négy évadon át játszotta a fiatal Earl-t. A széria 2009-es zárása után sem maradt munka nélkül. Sőt a televíziós producerek egymás kezébe adták, vették az ifjú sztárt, aki ennyi tapasztalat birtokában immár Hollywood meghódítására készül. Ha minden a tervei szerint alakul, akkor a személyében Adam Sandlernek komoly kihívója akad pár esztendőn belül.

Noah Crawford. HOL Magazin 2015.

A popszakmából érkezett a filmiparba Jennette McCurdy, A legjobb játékos (Paramount Channel, július 18., 14:00 óra) egyik főszereplője. Nyolc éves kora óta írja és énekli saját dalait. Az iTunes tette híressé, ahonnan ezrek töltötték le a kislány első „slágereit”. A szép hanghoz bájos arc párosult és innen már csak egy lépés volt a tévé, ahonnan azóta sem eresztik. Röpke pályafutása alatt begyűjtött számos rangos elismerést, köztük a Teen Choice Awards-ot, a Young Artist Award-ot és 2012-ben a Kids' Choice Awardson megnyerte a Legvicceseb tévészereplő díját is. A Sam&Cat, a Between és sok más széria sztárjaként már kijár neki egy hollywood-i főszerep. Idén nyáron lesz 23 éves. Mi lehetne szebb ajándék számára, mint egy szuperprodukcióra szóló felkérés, hogy egyik kedvence Angelina Jolie nyomába lépjen?

A szintén 23 éves Freddie Highmore sem kerget délibábokat, amikor Brad Pitt sikereit megirigyelve az álomgyár bevételére készül. A Spiderwick krónikák (Paramount Channel, június 28., 18:00 óra) főszereplőjének pályafutása eddig is kitűnően alakult. Kétszer is játszott Johnny Depp partnereként (Charlie és a csokigyár; Én, Pán Péter), felbukkant Russell Crowe fiatal énjeként a Bor, mámor, Provance-ban és mostanság a Bates Motel sorozatban ijesztgeti a nézőket a skizofrén Norman Bates bőrébe bújva. Ráadásul azért is érdemes neki szurkolni, mert hozzánk magyarokhoz is van kötődése, miután A kis Vuk című 3D-s animációs rajzfilm angol szinkronos változatában ő lett a címszereplő szinkronhangja.

Mindannyiuk számára Alexa Vega, a Kémkölykök (Paramount Channel, július 18., 15:40 óra)lehet a példa arra, hogyan lehet Hollywoodot rakétasebességgel meghódítani. Öt évesen, a korábban modellként dolgozó édesanyja szó szerint Burt Reynolds kezébe adta a kislányt a Kisvárosi mesék című sorozat válogatásán. Ez 1993-ban történt és azóta Alexát tenyerén hordozza a szerencse. Játszott mind a négy Kémkölykökben, de mellette felbukkant a Machete gyilkol és a Sin City: Ölni tudnál érte című sikerfilmekben, illetve olyan népszerű szériákban, mint a Szellemekkel suttogó, A mentalista, vagy A kiválasztottak. Évi négy-öt film, vagy sorozatszerep vár rá, amellyel napjaink egyik legfoglalkoztatottabb ifjú csillagának számít a tengerentúlon a 26 éves színésznő.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- 10.000 epizód – Történelmet írt a Barátok közt
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása
- Ismét jön a Re:Verzió a 16. Verzió legsikeresebb filmjeivel!
- Hosszabbítást kap az online dokufilmes akció

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing