Bárzongorista Verseny Döntő

A New York Café és a Roland közös szervezésében meghirdetett Bárzongorista Verseny lassan a végéhez ér. Március 31-én a Boscolo Hotel báltermében hat bárzongorista mutatja meg tudása legjavát a korlátlan lehetőségek zongoráján.

Zongoristák, akik mindent tudnak a zenéről. Improvizátorok, akik játékukkal estéről estére elkápráztatják a közönséget. Mesterek, akik szakmájuk legjavát tudják. Művészek, akiket nemcsak itthon, de külföldön is név szerint ismernek. Zenészek, akik a Bárzongorista Verseny jóvoltából lépnek fel először közösen. Versenyzők, akik nem egymás ellen, hanem egymásnak, egymásért játszanak. Alkotók, akiknek életük a zene, lelkük a zongora. Emberek, akik szerelmesei annak, amit csinálnak.

A nosztalgia és elegancia jegyében megrendezett exkluzív este keretében a hat különleges tehetség – Banyák József, Berki Artúr, Darvas Tamás, Mida Oszkár, ifj. Ökrös Ottó, Szűcs Gyula – mellett fellépnek a Nyári lányok, Alíz és Edit. A döntőben a végső sorrendről már csak a zsűri szavaz, ám a közönség a kedvencét külön közönség díjjal jutalmazhatja.

A döntőre jegyek még korlátozott számban kaphatók. A jegyek ára egységesen: 12.700 Ft/db.

A megváltott belépőjegyek egyaránt érvényesek a döntőre és a műsor szünetében megrendezésre kerülő állófogadásra. Jegyet rendelni a www.jegymester.hu oldalon tudnak. Amennyiben a versenyről, a zongoristákról, vagy a menüről szeretnének többet megtudni, kérjük, keressék fel a www.barzongorista.hu#mce_temp_url# honlapot.


Cikkajánló
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing