Bara Konferenciaközpont

A Bara Hotel és Konferenciaközpont frekventált helyen, a budapesti belvárostól mindössze 10 percre, a Gellért-hegy lábánál várja vendégeit. A szálloda mellett került kialakításra a Bara Konferencia Központ, mely 6 különböző kapacitású konferenciatermének köszönhetően bármilyen típusú rendezvény lebonyolítására alkalmas.

Bara Konferenciaközpont gála terem

A legnagyobb terem ülésrendtől függően akár 450 vendéget is képes befogadni és sötétíthetőségének köszönhetően ideális lehet konferenciák, tréningek, szalagavató bálok, esküvők, divat-és termékbemutatók lebonyolítására egyaránt. Közvetlen kapcsolatban áll a konyhával, így bármely étkezés esetén friss ételek kerülnek az asztalokra. Négy szekcióterme a plenáris terem felett helyezkedik el. A termekben 15 főtől 100 főig kényelmesen leültethetőek a vendégek, ezáltal alkalmasak céges rendezvények, továbbképzések, előadások és tárgyalások megtartására. Székely termük baráti összejövetelekre, privát ünneplésekre a legalkalmasabb akár 50 fő számára is. Nyári estéken a hozzá tartozó terasz és a saját bár teszi még tökéletesebbé egy jó buli hangulatát. A termek elhelyezkedése és a Konferencia Központ teljes technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy akár mind a hat teremben más-más rendezvény is megvalósulhasson. Jelenleg is folyik az építése a második konferencia-szárnynak, mely hetedik teremként külön 600 vendég befogadására lesz alkalmas. Lehetőség lesz a plenáris terem és az új konferenciaterem összekapcsolásra is, így akár 1000 fő kényelmes leültetésére is megoldhatóvá válik.

Bara Konferenciaközpont szekció III.

A helyiségek technikai felszereltsége megfelel valamennyi elvárásnak. A rendezvények számára igénylehető: pulpitus, vezetékes és vezeték nélküli mikrofon, hangosítás, fénytechnika, projektor, Flip-chart tollakkal. Mindegyik terem rendelkezik vezeték nélküli internetkapcsolattal, illetve az emeleti szekciótermekben vezetéken keresztül is elérhető a világháló.

Saját éttermük és tálalókonyhájuk lehetőség biztosít a helybeni étkeztetésre és cateringre.

A Bara Konferencia Központ mellett található szállodában a vendég számára szállás is foglalható. A szálloda és konferenciaközpont saját étteremmel, bárra, 500 férőhelyes ruhatárral illetve 120 férőhelyes mélygarázzsal fogadja vendégeit.

A BAH-csomópontnak köszönhetően, a Bara Hotel és Konferencia Központ kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

 

Kapcsolat:

Fraknói Gabriella

Helyszíngazda

+361-781-1615

fraknoi.gabriella@helyszinspecialista.hu

A Bara Konferenciaközpontról további információkat talál a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing