Bar-ANGOLás angol nyelvű környezetben

Nem kérdés, hogy a leghatékonyabb módja az idegen nyelv elsajátításának, ha lehetőségünk adódik kiköltözni az adott nyelvet beszélők országába, így a hétköznapok során, egyszerűen rá vagyunk kényszerítve, hogy megértessük magunkat környezetünkkel: kommunikáljunk! De, hogyan lehetne ez megvalósítható Magyarországon? A Bar- ANGOL élvezetes módon, kiváló szórakozási lehetőséget biztosítva teremti meg a tanuláshoz szükséges intenzív angol nyelvű környezetet.

Nagyon sok féle angol nyelvtanulási módszer létezik a világban. Vannak, akik egyedül vagy magán tanár segítségével szeretnek tanulni, vannak, akik inkább a csoportos tanulást részesítik előnyben, mégis mindegyik módszer közül a legfontosabb, hogy a tanulás mellett megteremtsünk magunknak egy intenzív nyelvi környezetet, melynek segítségével a mondatok, szófordulatok beépülnek ismereteinkbe és magabiztosan alkalmazhatjuk a beszélgetéseink során.

Sok esetben a lelkesedés is elvész, ha órákon át gubbaszt valaki a nyelvtankönyv fölött, vagy a kényelmetlen iskolapadban. De nem kell leragadni a megszokott sémák mellett, hiszen létezik egy lehetőség, melynek keretein belül hétköznap esténként olyan izgalmas programokon vehetnek részt a tanulni vágyó fiatalok, amik magyar nyelven is rendkívüli szórakozást biztosítanak, angol nyelven pedig az egyedülálló élmények mellett kiváló lehetőséget nyújtanak a beszédkészség fejlesztésére is.

Az innovatív „nyelvtanfolyam” programjai:

Szabadulójáték

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb logikai társasjátékában a résztvevők teljesen egymásra vannak utalva. A program keretein belül a játékosoknak négy társukkal együtt egy bezárt szobából kell kijutniuk hatvan perc alatt, szabadulásuk pedig a kérdések, rejtvények és izgalmas feladatok megoldása mellett a megfelelő kommunikáción is múlik.

Főzőest

Akár családtagokkal, akár barátokkal, a közös főzés hangulata egyszerűen mindig felejthetetlen pillanatokat eredményez. A Bar- ANGOL főzőestjén az íncsiklandozó ételek készítése mellett jó hangulatban, kötetlenül beszélgethetnek a résztvevők társaikkal, miközben szinte észrevétlenül bővülnek ismereteik hasznos angol nyelvű kifejezésekkel. A helyszínt, a minőségi alapanyagokat és az instrukciókat a Gastropolis főzőiskola biztosítja.

Mozi

Az esetek többségében a fiatalok a szinkronizált filmeket választják szívesebben a mozikban, pedig az angol nyelvű film, angol felirattal bizonyítottan az egyik legjobb mód a nyelv fejlesztésére. A Bar-ANGOL persze ennél is jóval többet ad, ugyanis a film után a résztvevők egy moderátor segítségével átbeszélik a moziterem sajátos környezetében a látottakat, sőt még a film szereplőivé is válhatnak! Igazi kuriózum.

Vitaest

Amerikában igen erős hagyománya van a vita készség fejlesztésének. A fiatalokat már az általános iskolában is arra nevelik, hogy minél határozottabban képviseljék véleményüket, érveljenek logikusan. Akár az élet kisebb, akár nagyobb kérdései kerülnek napirendi pontra, biztos, hogy mindenkinek van a véleménye róla! A program során a hatékony és erőszakmentes érvelési technikák mellett, az angol nyelv fortélyait is elsajátíthatják a résztvevők.

A Bar-ANGOL a felsorolt programokon felül, otthoni gyakorlásra is alkalmas, hasznos és egyben szórakoztató, tanulást segítő eszközöket biztosít a tanulni vágyó fiataloknak. A különleges technikáknak köszönhetően a programsorozat végére minden egyes résztvevő hétköznapjába észrevétlenül beépül az angol nyelv aktív használata.

A következő Bar-ANGOLÁS időpontja: 2013. január 8. szerda

Részletek: http://angolkommunikacio.hu/program/

 

További információ:

Gönczy Edit

gonczy.edit@angolkommunikacio.hu

20-358-59-38


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing