Balatoni hajózás a T Flottával

A T Flotta hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a balatoni hajózásban hajózásban. Mára szolgáltatásaik között található nemcsak a hajóbérlés, de a charter tevékenység, a sétahajózás és a vitorlás oktatás is.

A vállalkozás fő tevékenysége a vitorlás bérbeadás, kínálatukban három, különböző nagyságú és felszereltségű hajó található. A T Flotta másik fő profilja a vitorlás hajókirándulások és rendezvények lebonyolítása. Két sétahajójuk közül, kiemelkedik a Talizmán yacht, mely a Balaton egyik legnagyobb kétárbócos hajója. A Talizmán egyedülálló belső kialakítás lehetőséget ad tréningek, csapatépítések, privát rendezvények, zenés programok, esküvők és nászutak megrendezésére.

T Flotta vitorlás

Ahhoz, hogy a vendégek önállóan is bérelhessenek hajót, természetesen vitorlás vizsgával kell rendelkezniük. A T Flotta ebben is segít, hiszen az elméleti oktatás mellett, a vizsgára készülők lehetőséget kapnak a hajóvezetés gyakorlati készségeinek elsajátítására is. A vitorlás élet iránt érdeklődők, emellett táborokban is szélesíthetik ismereteiket.

 

További információk a T Flotta weboldalán >>>

 


Cikkajánló
- A talajban rejlik a szatmári szilva titka
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing