Balatoni csapatépítés mindössze 40 percre Budapesttől

Csapatot építeni megfáradt kollégákkal, nagyvárosi unalmas környezetben is lehet, csak éppen minek? Mi úgy gondoljuk, hogy az összetartást az inspiráló környezet legalább annyira segíti, mint az izgalmas programok. A Balaton „keleti partjánál”, Budapesttől mindössze 80 kilométerre található Club Aliga éppen ezt nyújtja azoknak a cégeknek, akik különleges környezetben szeretnék megrendezni csapatépítő tréningjüket, illetve családi- vagy sportnapjukat. Nem véletlen, hogy az elmúlt években többek között a MOL, a UPC, az Invitel és az Alcoa-Köfém is már Aligát választották!

A Club Aligában a hagyományos lehetőségek, mint az 1 000 m2-es rendezvénysátor, vagy a 270 m2-es nagyterem mellett olyan egészen különleges rendezvényhelyszínek is rendelkezésre állnak, mint a 200 m2-es terasszal és az egyik legszebb balatoni panorámával rendelkező Castro villa, miközben az összesen 10 hektáros területhez 2 km hosszú saját balatoni partszakasz is tartozik.

Club Aliga. HOL Magazin 2015.

A hatalmas zöldterület, amelyet pázsitos rétek és sportpályák tarkítanak, szinte korlátlan lehetőségeket nyújt a legkülönbözőbb szabadtéri rendezvényekhez, és akár több ezer fős vállalati- és sportnapoknak lehet ideális helyszíne.

A környezeti adottságok mellett 650 gépkocsi fogadásához elegendő parkolói és 400 ágyas szálláskapacitás tartozik, és a teljes körű rendezvénytechnika, valamint számtalan kellék és sporteszköz is biztosítva van. Itt található az egyik utolsó megmaradt, máig működő balatoni kertmozi is. Mindezt az első balatoni autópálya-lehajtótól 3 percre, a vasútállomástól pedig mindössze 50 méterre.

Club Aliga, vitorlásverseny. HOL Magazin 2015.

Az elérhető eszközök és szolgáltatások teljes listája, tematikus csapatépítő programjaink leírása, és minden egyéb megtalálható a balatoni-rendezveny.clubaliga.hu weboldalon.

Hívjon minket, és elkészítjük személyre szabott ajánlatát! Az se baj, ha még csak az ötlet szikrája pattant ki, ebben az esetben teljes körű tanácsadással és rendezvényszervezéssel állunk szolgálatára!

 

Erdélyi Péter

rendezvényigazgató

+36 30 9000 431

erdelyi.peter@clubaliga.hu

Club Aliga. Sportnapok helyszíne a Balaton mellett. HOL Magazin 2015.

Club Aliga. HOL Magazin 2015.

Club Aliga. Családi napok, gyerekrendezvények helyszíne a Balaton mellett. HOL Magazin 2015.

Club Aliga. Szabadtéri rendezvényhelyszín a Balaton mellett.

Rendezvénygasztronómia, party service. Club Aliga. HOL Magazin 2015.

Club Aliga. Rendezvénysátor, családi rendezvények. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújult a Thermal Hotel Margitsziget

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing