Balaton Sound - Tíz fellépő már ismert a jövő évi kínálatból

2015.12.10. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Macklemore & Ryan Lewis, Armin van Buuren, Robin Schulz, Paul van Dyk, Oliver Heldens és Hernan Cattaneo is fellép a jövő évi Balaton Soundon Zamárdiban. 2016. július 6-tól 10-ig immár tizedik alkalommal rendezik meg a fesztivált, ismét a MOL Nagyon Balaton keretében.

"Próbáljuk színesíteni, bővíteni a programkínálatot, érzékelve a világban megmutatkozó trendeket. Az elektronikus zene továbbra is fókuszban marad, de más zenei stílusok világhírű reprezentánsait is vendégül látjuk a fesztivál főbb helyszínein, nagyobb teret kap a hiphop és az r'n'b" - idézte Fülöp Zoltánt, az egyik főszervezőt az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény.

A másik főszervező, Lobenwein Norbert kitért arra, hogy a Sound egyre erősebben igyekszik kiaknázni a Balaton és a közvetlen vízpart adta lehetőségeket. "Terveink szerint fő programhelyszíneink egyikét a vízre építjük és immár teljes értékű nulladik nappal bővül a program".

A 2016-os Balaton Sound fellépői között lesz Macklemore, aki évek óta Amerika egyik ünnepelt hiphop csillaga. A milliós rajongótáborral rendelkező, karizmatikus rapper tehetségét számos szakmai díjjal, köztük eddig négy Grammy-vel ismerték el. Ezúttal is állandó producer-társával, Ryan Lewis-zal érkezik a Balaton Soundra.

Armin van Buuren, a trance legismertebb dj-je és producere, hat sikeres album szerzője idén októberben megjelent Embrace című új lemeze dalait is elhozza a Balaton-partra.

Szintén jön a tavaly berobbant Robin Schulz, a 28 éves német producer-dj, akinek fél éven belül két remixe is szerepelt az európai slágerlisták élén.

A fellépők között lesz Paul van Dyk német trance előadó, az egyetlen dj, aki több mint tíz évig szerepelt a legjobb tíz között a DJ Magazine világ legjobb lemezlovasait felsoroló százas listáján.

Színpadra lép Zamárdiban a W&W, két húszas évei közepén járó tehetséges holland dj produkciója, amely legerőteljesebben a trance világához köthető, de a populárisabb electro house műfajjal is összeköttetésben áll.

Bemutatja műsorát Hernan Cattaneo argentin dj-producer, kiadótulajdonos, a latin house képviselője, aki több mint három évtizede van a pályán, és érkezik Fritz Kalkbrenner is, a kortárs német könnyűzene és a berlini klubélet ismert arca.

Fellép a belga house producer, Felix de Laet, aki a Lost Frequencies művésznév mögé bújva 2014-ben kezdte el a középtempós jazzy deep house zenéit készíteni. Még csak 22 éves, de eddigi munkái alapján övé a jövő az elektronikus zene világában.

A holland dj-producer, Tiësto pártfogoltja a húszéves Oliver Heldens, aki dallamos, mozgalmas deep house-ban utazik. Mellette látható és hallható lesz Zamárdiban ASAP Ferg, a harlemi ASAP Mob hiphop kollektíva egyik legismertebb arca, akinek második lemeze, az Always Strive And Prosper 2016-ban várható.

 

MTI 2015. december 8., kedd 14:38


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing