Bál a Boscolo Báltermében

Alig egy évvel ezelőtt még csak a Boscolo Lobbyját ajánlhattuk a bálok helyszínéül. Mára már az elegáns körúti szálloda frissen megnyitott konferenciaközpontjának Róma terme is az igényes rendezvények szervezőinek rendelkezésére áll.

A rendezvényterem pompás adottságokkal rendelkezik. Nem véletlenül: már a tervezés korai szakaszában bevonták a munkába azokat, akik ma már használják e tereket. A rendezvényszervezők, bankettesek, dekoratőrök és technikusok ma örömmel ajánlják a Róma termet a bálok szervezőinek is.

A Boscolo Konferenciaközpont legnagyobb terme jól megközelíthető a szálloda elegáns Lobbyján keresztül ugyanúgy, mint saját Osváth utcai bejáratán át. Impozáns előtere számos funkciót kielégíthet a regisztrációtól a szponzori megjelenésekig. Kiépített ruhatára egészíti ki az érkezők kényelmét.

A bálterem ma talán a legszebb a városban. Magas minőségű anyagok felhasználásával, korunk uralkodó építészeti stílusának jegyében készült - minden ízében eleganciát sugároz. Kerek asztalos ültetéssel akár 350-400 vendég számára is képes helyet biztosítani, emellett a zenekari pódiumnak és a tánctérnek is elegendő tér jut.

A jól kiépített háttérnek köszönhetően a szálloda remek konyhája is remekelhet. Elismerten kiváló ételei a helyszínen készítve gyorsan és frissen kerülnek a Vendég asztalára.

A telepített rendezvénytechnika már alapszinten is kielégíti a rendezvények szinte teljes körét. A megteremtett technikai feltételek további bővítéseket is lehetővé tesznek, ezzel maradéktalanul kiszolgálva az e területen jelentkező minden igényt.

Részletesen megismerheti a helyszín adottságait honlapunkon

Azonnali, gyors kapcsolatot teremthet a rendezvényterem képviselőjével ide kattintva


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing